Μέχρι εδώ ήταν οι «εξυγιαντές» και οι «λασπολόγοι» - Όλοι αυτοί είναι πολύ λίγοι μπροστά στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη - Άλλο οι τηλεδίκες, στα δικαστήρια ξεφτιλίζονται

Μετά την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και αθώωσε (3-0) τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, πλέον οι «εξυγιαντές» και οι «λασπολόγοι» μπορούν να κυλιστούν στον βούρκο τους. Ήταν, είναι και θα είναι πολύ λίγοι μπροστά στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. Μέχρι τελευταία στιγμή... πάσαραν τη σαπίλα τους, τάχα υπό μορφή πληροφοριών ότι τάχα ο Ολυμπιακός θα υποβιβάζονταν.

Με τη λάσπη τους έκτισαν καριέρες και ΜΜΕ που είχαν τη μάσκα των δήθεν αντικειμενικών αλλά και την αυταπάτη των τηλεδικαστηρίων. Είχαν και την αυταπάτη της προπαγάνδας που νόμιζαν ότι ήταν πραγματικότητα. Κοιμόταν και ονειρεύονταν ότι θα βλάψουν τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του.

Όμως, η πραγματικότητα είναι τα κανονικά δικαστήρια. Να μην ξεχνάμε ότι την Επιτροπής Δεοντολογίας στελεχώνουν κανονικοί δικαστές και δικαστίνες. Σε λίγο καιρό αναμένεται να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για την έκδοση της απόφασης από την τακτική δικαιοσύνη, η οποία για να βγάλει καταδικαστική απόφαση θέλει πραγματικές αποδείξεις που φυσικά δεν υπάρχουν.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Ολυμπιακός τους έδωσε ένα πραγματικό μάθημα. «Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, έτσι άκουσα, τα ξέρω από τις κασέτες της ΕΥΠ», όπως κι άλλες τέτοιες «φούσκες» ακούστηκαν στις καταθέσεις των Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Βρύζα, όπως και των Φύσσα, Χρήστου Σάββα, ακόμη και του Κωστούλα.

Η πλευρά του Ολυμπιακού είχε όλα τα επιχειρήματα για να τους βάλει στη θέση τους. Εκεί φάνηκε ότι όλοι τους, αυτοί που προσπάθησαν να πολεμήσουν την ομάδα με πρώτους και καλύτερους τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Φύσσα, ήταν ένα βήμα στο ...κενό τους!

Για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας αρκεί μια παράγραφος από το 30σέλιδο σκεπτικό της σπουδαίας απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας. Τέτοιο άδειασμα στους προαναφερόμενους μάρτυρες δεν ξανάγινε!

Οι μαρτυρικές καταθέσεις είναι «αόριστες, αποδεικτικά αστήρικτες και εντελώς ασύνδετες με τις ειδικότερα αποδιδόμενες σε βάρος των ελεγχομένων προσώπων πράξει, στερούνται δε ως εκ τούτου της αναγκαίας αποδεικτικής βαρύτητας. Οι ίδιες καταθέσεις εμπεριέχουν επίσης πλείστες υποκειμενικές προσωπικές απόψεις των μαρτύρων, οι οποίες δεν συνδέονται από επίκληση αποδεικτικών στοιχείων αντικειμενικά διαπιστώσιμων, που να δικαιολογούν αποδεικτικά την εκπεφρασμένη υποκειμενικά γνώμη του μάρτυρα αλλά έχουν περισσότερο τον χαρακτήρα σχολίου και όχι αναφοράς σε συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά»….

Σχόλια