Πρωτοφανές: Τριτσώνης, Κουκουλάκης δέχθηκαν να υποβαθμιστούν και μένουν για το... καλό της δήθεν εξυγίανσης - Η θητεία τους παρατείνεται μέχρι 31/10, όπως και τον Καλύβα, Ιωσηφόγλου - Με εισήγηση του διδύμου κάποια Κόκκοτου στην ΚΕΔ


Εγινε το πρωτοφανές! Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δέχθηκαν να υποβαθμιστούν και η παραμένουν για το... καλό της δήθεν εξυγίανσης ως...τεχνικοί (γελάει ο κόσμος) σύμβουλοι. Αυτή η εισήγηση του Κλάτενμπεργκ έγινε δεκτή από την ΕΕ της ΕΠΟ. Ενα μεγάλο πανηγύρι είναι η... εξυγίανση!
Ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης μένουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και ο λόγος είναι να μην δεσμευτεί η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, όμως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Κι εδώ γελάει ο κόσμος.
Το παράδοξο είναι ότι το δίδυμο δέχθηκε να υποβαθμιστεί, καθώς ο πρώτος ήταν διευθυντής ακαδημίας και υπεύθυνος εκπαίδευσης και για τις επαγγελματικές κατηγορίες και ότι ο δεύτερος ήταν υπεύθυνος για το VAR. Όμως, δέχθηκαν να μείνουν για ασχολούνται με τη Γ’ Εθνική! Οι ίδιοι υποτίμησαν εαυτούς! Εδώ πρέπει να ...βάλουμε πολλά γέλια, γελάει το σύμπαν. 
Υποβιβάστηκαν για να συνεχιστεί η... εξυγίανση!

Ως τεχνικοί σύμβουλοι, με εισήγηση του Κλάτενμπεργκ, εκτός από τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, παραμένουν και οι Καλύβας, Ιωσηφόγλου, όπως και ο γυμναστής, Βασίλης Λώλης. Κι αυτών η θητεία, για τον ίδιο λόγο, παρατάθηκε μέχρι τις 31/10.

Στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφόρησε ότι με εισήγηση του διδύμου θα προσληφθεί και κάποια Κόκκοτου, που δεν σφύριξε ποτέ στην Σούπερ Λίγκα, ειδικά για να κάνει ορισμούς στα γυναικεία πρωταθλήματα...

Σχόλια