Superleague: Οι ομάδες θέλουν σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου

-Η διοργανώτρια επιβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό της παρά τις αστειότητες της ΕΠΟ στο θέμα του τελικού Κυπέλλου. Το ουσιαστικό είναι ότι δεν αντέδρασε κανείς.

 

Πρόσω ολοταχώς για τη σέντρα από την Superleague. Στη σημερινή  ΓΣ της διοργανώτριας, με τηλεδιάσκεψη, και μετά από ερώτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης επιβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό και ότι η σέντρα θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αντέδρασε κανείς.

Αυτό σημαίνει ότι η Λίγκα δεν επηρεάζεται από τις αστειότητες της ΕΠΟ που θέλει να βάλει τον τελικό Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, ώστε για μια ακόμη χρονιά να αναβληθεί η σέντρα. Αν υπάρξει αναβολή επηρεάζεται όχι μόνο η αξιοπιστία της αλλά και η ευρωπαϊκή προετοιμασία των ομάδων.

Στη ΓΣ δεν παρέστησαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων. Δεν έχουν υπογράψει στη NOVA, όμως έχουν πρόταση για τηλεοπτικό συμβόλαιο και η ΓΣ αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Η Superleague συνεχίζει με συνεδρίαση του ΔΣ.

Σχόλια