Σούπερ άδειασμα στην ομοσπονδία: Η ΕΠΟ αποφάσισε για τις SL 2 και FL αλλά οι ίδιοι δεν μπορούν να αποφασίσουν!

-Το ηχηρό... χαστούκι είναι ότι η Ένωση Superleague 2 – Football League δεν υιοθέτησε την πρόταση στον Αυγενάκη, αν και ο Γραμμένος έσπευσε να ζητήσει ραντεβού.

 

Άλλο ένα βραβείο ανικανότητας της ΕΠΟ.  Δυο ώρες κράτησε η τηλεδιάσκεψη στην Ένωση Superleague 2 – Football League και αυτή αναβλήθηκε για την Τετάρτη, μπας και πάρουν ομόφωνη απόφαση. Ομως, η ΕΠΟ ήδη έχει αποφασίσει για λογαριασμό τους!!!

Η... αποθέωση είναι ότι η «μικρή λίγκα» έδειξε να απορρίπτει την πρόταση για τη δημιουργία μιας ενιαίας Superleague 2 με δύο ομίλους και με κατάργηση της Football League. Το απίθανο είναι ότι αυτή η πρόταση αποτελεί απόφαση της ΕΠΟ που έχει ζητήσει ήδη ραντεβού με τον Αυγενάκη αλλά δεν τη θέλει η λίγκα των δυο κατηγοριών! Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν ορίστηκε το ραντεβού.

Δεν αποφάσισαν, επίσης αποτελεί σούπερ άδειασμα στην ΕΠΟ, ούτε για την άλλη απόφαση, ναι απόφαση, της ομοσπονδίας. Δηλαδή για αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 18 (στην SL 2) και 16 (στην FL) από 12 και 14 αντιστοίχως που είναι τώρα.

Οι ομάδες την Τρίτη (25/08) θα καταθέσουν προτάσεις και την Τετάρτη (26/08) θα συνεδριάσουν.

Σχόλια