Europa League: Ορισμοί για Διαμαντόπουλο, Παπαδόπουλο από την ΟΥΕΦΑ, «εξυγιαντικές» προκλήσεις της ΚΕΔ με Φωτιά, Μανούχο κτλ...


Σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Μια από τα ίδια με τους ευρωπαϊκούς ορισμούς, όπως επί Περέιρα, παρότι ανέλαβε ο Κλάτενμπεργκ. Με άλλα λόγια καλά κρατούν τα... εξυγιαντικά ρουσφέτια.

Πριν συνεχίσουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η UEFA ορίζει μόνο τους διεθνείς διαιτητές, τους βοηθούς και τους τέταρτους βάζει η ΚΕΔ. Έτσι βρίσκουν την ευκαιρία να προκαλούν και τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμοι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί, βάζουν μη διεθνείς, με ιδιαίτερη... έφεση σε όσους προκάλεσαν.

Κατ’ αρχήν η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) να σφυρίξει το παιχνίδι Ααρχους(Δανία)-Χόνκα (Φινλανδία) και τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) τον αγώνα Ζρίνσκι (Βοσνία) – Ντεφερντάνζ (Λουξεμβούργο) για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με αφορμή του παραπάνω ορισμούς ακολούθησαν οι «εξυγιαντικές» προκλήσεις:

-Ο Φωτιάς (Πέλλας), αν και δεν είναι διεθνής και έπρεπε να είναι σπίτι του, ορίστηκε τέταρτος Διαμαντόπουλου στο Ζρίνσκι – Ντεφερντάνζ.

-Στο ματς Ααρχους-Χόνκα, το οποίο σφυρίξει ο Παπαδόπουλος, τέταρτος μπήκε ο Μανούχος (Αργολίδας), ο διαιτητής που έσπασε όλα τα κοντέρ ορισμών σε ματς του ΠΑΟΚ (συνολικά δέκα ως ρέφερι, τέταρτος ή διαιτητής VAR). Σημειώνουμε ότι δεν είδε τα ληγμένα δελτία υγείας στον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ!

-Διεθνείς δεν είναι ούτε οι βοηθοί Ψάρρης (Ζακύνθου), Νατσιόπουλος (Χαλκιδικής) που παρόλα αυτά ορίστηκαν αν και οι διεθνείς βοηθοί είναι οκτώ. Και οι δυο έκαναν λάθη, όμως Ψάρρης ήταν εκτός... συναγωνισμού!

-Δεν είναι που οι διεθνείς μπαίνουν ελάχιστα στην Ευρώπη, κάνουν... ρουσφέτια σε μη διεθνείς!

Αναλυτικά οι διεθνείς ορισμοί:

Europa League

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Τετάρτη 26 Αυγούστου:

20:00 - Aarhus (Ceres Park)

AGF Aarhus (DEN) - FC Honka Espoo (FIN)

Referee: Ioánnis Papadópoulos (GRE)

Assistant Referee 1: Konstantínos Nikolaḯdis (GRE)

Assistant Referee 2: Dimítrios Natsiópoulos (GRE)

Fourth Official: Evángelos Manoúchos (GRE)

UEFA Referee Observer: Ichko Lozev (BUL)

UEFA Delegate: Björn Fecker (GER)

 

 

21:00 - Mostar (Stadion HŠK Zrinjski)

HŠK Zrinjski (BIH) - FC Differdange 03 (LUX)

Referee: Aristotélis Diamantópoulos (GRE)

Assistant Referee 1: Reinhard Buxbaum (GRE)

Assistant Referee 2: Konstantínos Psárris (GRE)

Fourth Official: Vasílios Fotiás (GRE)

UEFA Referee Observer: Attila Ábrahám (HUN)

UEFA Delegate: Aleksandra Ana Raspopović (MNE)

Σχόλια