ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Βάζουν... φρένο στην κανονικότητα όσοι ρέφερι προκάλεσαν - Οι ανεπιθυμητοι είναι πολλοί

-Σε μια... πονεμένη ιστορία εξελίσσεται η επόμενη μέρα στη διαιτησία, υπό την προεδρία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. Ο Περέιρα δημιούργησε ένα μεγάλο... αγκάθι και αυτό είναι οι πίνακες-σκάνδαλο.

Δεν υπάρχει προηγούμενο, η ΚΕΔ που αποχωρεί να αφήνει... κληρονομιά πίνακες για την επόμενη και φυσικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε κάποιος μπορεί να επικαλεστεί τον κορονοϊό, παράλληλα υπήρχε χρόνος ο Κλάτεγνμπεργκ να ενημερωθεί αλλά και να αξιολογήσει τους διαιτητές. Ο Άγγλος ανακοινώθηκε στις 5 Αυγούστου και αντί να εκμεταλλευτεί το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, θα μπορούσε να μην πάει διακοπές και να... ζυγίσει τις δυνατότητες των διαιτητών, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη, τώρα καλείται να ορίσει διαιτητές που επέλεξαν άλλοι!

Στους πίνακες-σκάνδαλο βρίσκονται διαιτητές που δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα γήπεδο, επειδή έχουν κάνει πολλά και σημαντικά λάθη, άρα έπρεπε να βρίσκονται στο σπίτι τους. Θυμηθείτε ότι οι ομάδες ζητούσαν αλλοδαπούς ρέφερι μέχρι και στο VAR. Στους πίνακες-σκάνδαλο βρίσκονται ρέφερι, που σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα, συγγενικά τους πρόσωπα έχουν... παράπλευρες σχέσεις με συγκεκριμένες ΠΑΕ ή έχουν δώσει δικαιώματα με την παρουσία τους σε γήπεδα ομάδων. Άρα, όλα αυτά δεν βοηθούν στην επιστροφή της διαιτησίας στην κανονικότητα. Η λογική ήταν πως χρειάζονταν οι αλλαγές να είναι σαρωτικές.

Ακόμη και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει ότι ο Μάριν δεν έμεινε για να ενημερώσει τον Κλάτενμπεργκ αλλά για να ευλογήσει τα γένια του. Ο αντιπρόεδρος της αποτυχημένης ΚΕΔ δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα περισσότερο από το να πείσει τον Κλάτενμπεργκ να μην αλλάξει τους πίνακες-σκάνδαλο. Είναι λογικό ο Αγγλος αρχιδιαιτητής να μην άκουσε για το... συνεργείο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν θα το μάθει από τον Ισπανό, επειδή δεν θα του δώσουν τις καταγγελίες και τις ανακοινώσεις.

Σχόλια