Η «εξυγίανση» ξεπέρασε μέχρι και τη ...Μπανανία!


-Τέτοιο μπάχαλο είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν είναι μόνο ο τελικός Κυπέλλου, μπάχαλο είναι τα πάντα όλα!

 

Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Είναι η «εξυγίανση» που τα έχει κάνει όλα μπάχαλο. Δεν είναι μόνο ο τελικός Κυπέλλου, μπάχαλο είναι τα πάντα όλα! Η «εξυγίανση» ξεπέρασε μέχρι και τη ...Μπανανία!

Η Superleague ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, όμως ακόμη δεν έχει γίνει η κλήρωση! Δεν έχει υπογραφεί ούτε η προκήρυξη καθώς η έκτακτη ΓΣ της διοργανώτριας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. Τουλάχιστον οι Λαμία, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος, Ξάνθη βρίσκουν τηλεοπτική στέγη και αναμένεται να υπογράψουν στη NOVA, αφού προηγουμένως οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ άφησαν τους υπόλοιπους στα... κρύα του λουτρού. Η πρόταση της NOVA είναι 1,3 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενός χρόνου συν τα μπόνους. Αρα, οι πέντε θα υπογράψουν και την προκήρυξη.

Μπάχαλο γίνεται και με τις Superleague 2 και Football League. Φτάσαμε στο τέλος Αυγούστου, όμως δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα παίζουν. Εκείνο που είναι... ανεπανάληπτο είναι ότι οι ομάδες που μετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα «άδειασαν» την ΕΠΟ, ρίχνοντας στα σκουπίδια της απόφασή της για αναδιάρθρωση. Τέτοιο «άδειασμα» δεν ξανάγινε, δηλαδή να μην υπολογίζουν καθόλου την ομοσπονδία.

Άλλη πονεμένη ιστορία είναι το Κύπελλο, αυτό ήταν, είναι και θα είναι μπάχαλο. Η αναξιόπιστη ΕΠΟ δεν έχει κανένα πλάνο ή καλύτερα το να λέει κάποιος ότι αυτή η ΕΠΟ έχει και σχέδια είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Άλλωστε, «κατάφεραν» να ορίσουν τον τελικό στις 30 Αυγούστου. Όμως, το μεγάλο ερώτημα ποιος θα ενδιαφερθεί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μιας απαξιωμένης διοργάνωσης που τη διοργανώνει μια απαξιωμένη ομοσπονδία.

Οσο για την αναδιάρθρωση; Η «μικρή λίγκα» θα συζητήσει ξανά από Σεπτέμβριο αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο βγάλει αποφάσεις για τις προσφυγές των Χανίων, Κέρκυρας και Απόλλωνα Πόντου που συζητούνται τη Δευτέρα.

Σχόλια