«Μαγική εικόνα» δημιούργησε η ΕΠΟ με τις εκλογές της: Το πρόβλημα είναι η επική ξεφτίλα στο Ειρηνοδικείο και δεν υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

Κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν είναι ενημερωμένες για την υπόθεση που λέγεται εκλογές της ΕΠΟ. Οι διεθνείς ομοσπονδίες έστειλαν τελεσίγραφο να βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη, ώστε να διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αλλιώς θα θεωρηθεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Υπάρχει πλάνη των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και θα είχε ενδιαφέρον, αν η ΕΠΟ έδινε στη δημοσιότητα την επιστολή με την οποία τις ενημερώνει. Δεν είναι σωστό που έδωσε την απάντησή τους, εφόσον λείπει η ερώτηση.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, συμπεραίνουν ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν ενημερώθηκαν ότι το καταστατικό της ΕΠΟ πρέπει να εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο, όμως η τροποποίηση απορρίφθηκε. Η συγκεκριμένη απόφαση, δηλαδή η απόρριψη του καταστατικού, δεν είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο αλλά μέρος της προβλεπόμενης διαδικασίας για να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία και μόνο η ομοσπονδία φταίει που η τροποποίηση του καταστατικού της δεν εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο. Ο λόγος; Δεν είναι δυνατόν να συνδέεται η θητεία μιας εκλεγμένης διοίκησης, του Γραμμένου, με τη θητεία μια διορισμένης, του Δρόσου. Είναι σα να συνέδεσαν την χούντα με τη μεταπολίτευση, τόσο άσχετοι είναι στο Πάρκο Γουδή. Με βάση όλα αυτά η θητεία της διοίκησης Γραμμένου τελειώνει σε έναν χρόνο.

Σχόλια