Ο χειροκροτητής της... εξυγίανσης έμεινε έναν ακόμη μήνα: Γιατί η παραμονή έχει σχέση και με τη διαιτησία!


Ανεξήγητο

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που παρατάθηκε για έναν μήνα η θητεία του Φούσεκ στην ΕΠΟ. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έμεινε μόνο ο Τσέχος υπερσύμβουλος και όχι, για παράδειγμα, και ο Χούμπελ. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί στα δυο και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έγινε καμία σημαντική αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και διαφημίστηκε ως ο παράγοντας, αν προτιμάτε ο υπάλληλος της ΦΙΦΑ, που θα έβαζε σε τάξη τη ΕΠΟ. Και να σκεφτείτε ότι κάθε μήνα έστελνε εκθέσεις.

 

Χειροκροτούσε

Ο Φούσεκ ήρθε ως υπερσύμβουλος της ΕΠΟ και όχι υπερσύμβουλος της διαιτησίας. Δεν ανακοινώθηκε δεύτερη αρμοδιότητα. Παρόλα αυτά εμφανιζόταν στα σεμινάρια των διαιτητών, όπου χειροκροτούσε τις επιδόσεις τους, σε απλά ελληνικά, γινόταν της... εξυγίανσης. Εκεί που εκτέθηκε ήταν με το VAR που διαφήμισε ότι λειτουργούσε κανονικά, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, όμως το VAR λειτουργούσε χωρίς τη γραμμή του οφσάιντ και τη γραμμή τέρματος! Λέγεται πως αυτή ήταν η αιτία που η ΦΙΦΑ με την ΟΥΕΦΑ συνέστησαν να μην εμφανίζεται δημόσια.

 

Εμφανίζεται

Πριν από 3-4 μήνες ο Φούσεκ άρχισε πάλι να εμφανίζεται ξανά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει δηλώσεις. Αν έκανε θα μπορούσε να αποποιηθεί και τον τίτλο του... διαφημιστή της «εξυγίανσης»! Αν και λογικά, δεν άλλαξε τις απόψεις του. Τελευταίο παράδειγμα ότι ο υπάλληλος των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ που έλεγε ότι το VAR λειτουργούσε κανονικά, αν και δεν είχε γραμμή οφσάιντ, την Δευτέρα ήταν παρών την υπογραφή των συμβολαίων των νέων μελών της ΚΕΔ, του Βορειοιρλανδού Σνόντι, που ανέλαβε και αναπληρωτής πρόεδρος, και του Πορτογάλου Καπέλα. Παρόλα αυτά απέφυγε να ποζάρει για να τον καμαρώσουμε!





Σχόλια