ΠΙΝΑΚΕΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Γιατί ο Τζήλος έπρεπε να φύγει μόνος του – Ένα τσουβάλι λάθη

Ο Τζήλος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να φύγει μόνος του

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

 

Ο Λαρισαίος είναι από τους χειρότερους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας. Το απέδειξε και στο Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-2. Στο 46’ ο Τζήλος δεν έδωσε το πέναλτι του Τασουλή στον Καρασαλίδη, ενώ την ίδια ώρα αετό αμολούσε και ο Φωτιάς (Πέλλας) που ήταν στο VAR. Στο 66’ ούτε αυτός ούτε ο βοηθός Νατσόπουλος είδαν το χέρι του Μουλέν και με χρήση VAR ακυρώθηκε το γκολ του Γκαργκαλατζίδη, όμως το λάθος είναι λάθος. Η μόνη σωστή απόφαση που πήρε ο Τζήλος ήταν στο πέναλτι του Μπαξεβανίδη στον Αλί Μπαμπά. Όμως, στις καθυστερήσεις του αγώνα είχαμε τραβήγματα και πτώσεις παικτών της Ξάνθης μέσα στην περιοχή του Αστέρα, όμως δεν υπήρχαν παραβάσεις, παρόλα αυτά ο Τζήλος κατάπιε τις κάρτες. Ισως, επειδή δεν επιτρέπονταν να πάει στο VAR.

 

Ο Τζήλος δεν πέτυχε φάση στο ΟΑΚΑ!

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020

Να χαίρονται τους διαιτητές της... εξυγίανσης! Τέτοια να βλέπουμε για να επιβεβαιώνεται ότι δεν κάνουν ούτε για τα τοπικά. Ούτε φάση δεν πέτυχε ο Τζήλος στον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ:

Στο 25′ δεν έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟ σε κράτημα του Σιμόες και του Λόπεζ στον Γιόχανσον.

Στο 32′ δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Κουρπέλη, για φάουλ  στον Κρίστισιτς.

Στο 40′ ο Κουρμπέλης που είχε ήδη κίτρινη, έκανε μαρκάρισμα για κάρτα στον Σιμόες που δεν βγήκε ποτέ!

Στο 51′ για φάση που έγινε δίπλα του πήγε στο VAR για να μη μετρήσει το γκολ του Μακέντα, επειδή υπάρχει φάουλ του Γιόχανσον πάνω στον Λιβάγια.

 

Ο Χάβος εξέθεσε τον Τζήλο – Εκεί κατάντησαν οι διαιτητές...

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2020

 

Η φάση είναι στο 54’ του αγώνα Παναιτωλικός-Λαμία 1-1: Αναφερόμαστε στη μη αποβολή του Τζανακάκη των γηπεδούχων, επειδή κράτησε από τη φανέλα και γκρέμισε τον Καραμάνο, σταματώντας επικίνδυνη αντεπίθεση. Ο Τζανακάκης είχε μια κίτρινη από το πρώτο ημίχρονο και στο 56’, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος τον αντικατέστησε, μπροστά στον κίνδυνο αποβολής του. Ετσι εξέθεσε τον διαιτητή του αγώνα Θανάση Τζήλο (Λάρισας).

Εκεί, κατάντησαν οι διαιτητές. Να μην κάνουν αποβολές, τις οποίες θα έκαναν και οι προπονητές (που λέει ο λόγος)...

Να μην ξεχνάμε πως ο Περέιρα επανάφερε άρον άρον τον Τζήλο, προκειμένου η ελληνική διαιτησία να μην χάσει τέτοιες στιγμές.

Στο 94’ ο Τζήλος έδωσε ένα πέναλτι στον Παναιτωλικό (του Θεοδωρόπουλου στον Ντάουντα)...

 

Πρώτος και ...χειρότερος: Το φετινό ρεσιτάλ λαθών του Τζήλου

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2019

-Δεν υπάρχει προηγούμενο, τόσων κακών διαιτησιών από έναν διαιτητή που δεν μπορεί να πάρει μια σωστή απόφαση

 

 

 

 

Το… φαινόμενο Τζήλου είναι μοναδικό! Δεν υπάρχει προηγούμενο, τόσων κακών διαιτησιών από έναν διαιτητή που δεν μπορεί να πάρει μια σωστή απόφαση. Κι όμως ο Περέιρα τον ορίζει συνέχεια. Δεν ορίστηκε μόνο σε μια αγωνιστική (7η), ενώ σε άλλη (4η) είχε βάλει κώλυμα.

Ο Τζήλος την πρώτη αγωνιστική ήταν στο VAR του αγώνα Αρης-ΟΦΗ όπου στο 90’ δεν έδωσε πέναλτι και κόκκινη σε ανατροπή του Ιντέγε από τον Νάστο. Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας), τους οποίους ο Περέιρα τους έβαλε μαζί αλλά… ανάποδα στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1, όπου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.

Αντί να τιμωρηθεί για το μεγάλο λάθος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη δεύτερη αγωνιστική τον όρισαν αν σφυρίξει Παναθηναίκός-ΟΦΗ 1-3, όπου πήγε έξι φορές στο VAR ενώ έπρεπε να πάει τρεις! Δεν χρειαζόταν VAR στο ακυρωθέν γκολ του Γιαννούλη επειδή υπάρχει φάουλ στον Μακέντα (σ.σ. είναι θέμα σωστής θέσης), στο πέναλτι του Μαρινάκη στον Περέα (είναι και θέμα θέσης αλλά και αντίληψης) και στην κόκκινη στον Κουρμπέλη που δεν είναι κόκκινη αλλά κατακόκκινη και όποιος δεν το βλέπει σε πρώτο χρόνο, δεν είναι διαιτητής.

Στο Περιστέρι, στο ματς Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-1 δεν χρειαζόταν VAR για να δώσει το πέναλτι του Παπαγεωργίου στον Ταλόχα. Επίσης, στο ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2 που ήταν στο VAR υπέδειξε στον Βίντσιτς να πάει στην οθόνη για να δει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως στο Ηράκλειο, όπου πήγε με σερί ορισμό στην ίδια ομάδα αλλά για να σφυρίξει ματς, δεν πήγε ο ίδιος στο VAR, ούτε τον φώναξε ο Μανούχος (Αργολίδας) για να δει το πέναλτι του Εσίτι στον Μάνο, πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως, αν ήταν υπέρ του θα το έδιναν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η φάση στο Ηράκλειο είναι παρόμοια με αυτή της Τούμπας, αλλά ο Τζήλος το… τερμάτισε. Πήρε διαφορετικές αποφάσεις, σε παρόμοιες περιπτώσεις!

 

Πέναλτι που φαινόταν μέχρι και από τη Θεσσαλονίκη! – Οι φωτογραφίες και το βίντεο εκθέτουν τον Τζήλο –Να παρέμβουν η FIFA και η UEFA για να σταματήσουν τέτοιες διαιτησίες και να πάει σπίτι του – Ο Αυγενάκης τι γνώμη έχει για αυτά τα αίσχη;

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2019

 

Τα ντοκουμέντα (το βίντεο και οι φωτογραφίες) εκθέτουν τον Τζήλο για το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του ΟΦΗ και κατά του ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Μάνου από τον Εσίτι στο 88’. Όπως βλέπετε και στο βίντεο το σπρώξιμο γίνεται μπροστά στα μάτια του διεθνή ρέφερι, ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει και πίσω από το γόνατο, όπως και χαμηλά τον παίκτη του ΟΦΗ. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Εσίτι για να δώσει ο Τζήλος το πέναλτι υπέρ του Μάνου που έγινε στο Ηράκλειο και η παράβαση φαινόταν μέχρι και από τη Θεσσαλονίκη; 

Δείτε παράλληλα και τις φωτογραφίες. Η φάση είναι παρόμοια με το πέναλτι που έδωσε ο Βίντσιτς υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του ΠΑΟ, με παρέμβαση του Τζήλου από το VAR, όπως επίσης μπορείτε να δείτε και στο βίντεο. Άλλος Τζήλος πήγε στο Ηράκλειο; Πως γίνεται να παίρνει διαφορετικές αποφάσεις για παρόμοιες φάσεις;

 

Μια του Τζήλου (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2) , δυο του Τζήλου (ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1) και γελάει ο κόσμος! – Αλλοιώνει τη βαθμολογία και δεν τον διαγράφουν

Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2019

-Το μαρκάρισμα του Μπίσεσβαρ στο 63’ είναι για κόκκινη και όχι για κίτρινη, ενώ το ματς είναι στο 0-0.

 

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), που η… εξυγίανση έκανε διεθνή διαιτητή, έστειλε τον Σλοβένο Βίντσιτς στην οθόνη του γηπέδου και μέσω του VAR έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, με το οποίο έκανε το 2-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν και ο αγώνας έπρεπε να λήξει τουλάχιστον τουλάχιστον δυο λεπτά νωρίτερα! Τελικά, έληξε στο 101’ και ο Τζήλος πρόλαβε να πάει στο Ηράκλειο για να σφυρίξει το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1 και έγινε viral στα social media αν θα προλάβει…

Όχι, μόνο πρόλαβε αλλά τον ευνόησε κιόλας, ενώ να μην παραβλέψουμε ότι πρόκειται για σερί ορισμό στην ίδια ομάδα, κάτι που δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου! Ξεκάθαρο το πέναλτι του Εσίτι στον Μάνο στο 88’ στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1, όμως η σφυρίχτρα του διεθνή ρέφερι όχι μόνο σίγησε αλλά δεν πήγε ούτε στο VAR. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και από τον διαιτητή Μανούχο (Αργολίδας) που είχε την ευθύνη του ελέγχου.

Κι όμως, ο Τζήλος αντέδρασε διαφορετικά σε σχέση με παρόμοιες φάσεις σε προηγούμενα ματς. Το πρώτο παράδειγμα αποτελεί η Τούμπα, καθώς αυτός έστειλε τον Βίντσιτς στην οθόνη για να δώσει το πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Όμως, στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από αυτή. Παράλληλα ο Τζήλος όταν σφυρίζει κάνει συχνά χρήση VAR, αποκορύφωμα ο αγώνας ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-3, όπου πήγε έξι φορές να δει το βίντεο για ισάριθμές φάσεις!

Ο Περέιρα... καθάρισε διαιτητές για λιγότερα λάθη και μένουν όσοι κάνουν συνέχεια… ηχηρά φάλτσα; Εχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιους ρέφερι;

Να μην παραλείψουμε, ότι το μαρκάρισμα, με το ματς στο 0-0, του Μπίσεσβαρ στο 53’ πάνω στον Νέιρα είναι για κόκκινη και ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο. Επίσης ο παίκτης του ΠΑΟΚ είδε κίτρινη στο 63’.

Αν η UEFA δει τον Τζήλο αλλά και τους Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), Σκουλά (Θεσσαλίας), που τους έχουν για καλύτερους από τους υπόλοιπους 26 της Λίγκας και τους έκαναν και διεθνείς, θα επιβάλει μόνο ξένους στην Ελλάδα! Πάντως, άποψη έχουν αφού τους τρεις προαναφερόμενους έχουν… ξεχάσει να τους ορίζουν, άρα έχουν αρνητική άποψη!

 

Μια ακόμη… ομορφιά υπέρ του ΠΑΟΚ από τον Τζήλο που δεν έδωσε πέναλτι στον ΟΦΗ

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2019

-Δεν πήγε ούτε στο VAR, όμως στο ματς Παναθηναϊκός-ΟΦΗ πήγε έξι φορές, ενώ στην Τούμπα έστειλε τον Βιντσιτς για να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ και σε βάρος του ΠΑΟ...

-Στο Ηράκλειο «πέρα έβρεχε» για τον Λαρισαίο ρέφερι στην φάση της ανατροπής του Εσίτι από τον Μάνο.

-Tο μαρκάρισμα, με το ματς στο 0-0, του Μπίσεσβαρ στο 53’ πάνω στον Νέιρα είναι για κόκκινη και ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο. Επίσης, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είδε κίτρινη στο 63’.

 

 

 

Μια ακόμη ομορφιά από τον Τζήλο (Λάρισας) στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0. Στο 88’ είχαμε την ανατροπή του Μάνου, μετά από σπρώξιμο του Εσίτι, ενώ φαίνεται να του βάζει και τρικλοποδιά πέρα από το σπρώξιμο, όπως υπάρχει επαφή και με το γόνατο, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Μάνος, όμως ο Τζήλος (Λάρισας) δεν πήγε ούτε στο VAR, ούτε τον κάλεσε ο Μανούχος! Για αυτή τη φάση δεν χρειαζόταν VAR, επειδή ο Τζήλος έχει καθαρό οπτικό πεδίο, όμως αποφάσισε λάθος.

Πάντως, σε άλλες παρόμοιες φάσεις στα προηγούμενα ματς, ο Λαρισαίος διεθνής ρέφερι πήρε διαφορετικές αποφάσεις. Στο ματς Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 πήγε έξι φορές στο VAR, μέχρι και για αποβολή του Κουρμπέλη σε σκληρό μαρκάρισμα που έγινε μπροστά του. Στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναίκός 2-2 έστειλε στην οθόνη τον Βίντσιτς για να δοθεί πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στο Ηράκλειο γιατί «πέρα έβρεχε»; Πάντως, ο Τζήλος έκανε χρήση της τεχνολογίας για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ναμπί (σ.σ. χτύπησε εκτός φάσης τον Σφιντέρσκι) αν και προβλέπεται μόνο για κόκκινη κάρτα! Ακόμη, δεν έδειξε κόκκινη (σ.σ. ούτε κίτρινη) στον Μπίσεσβαρ για το μαρκάρισμα στον Νέιρα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλο το γήπεδο, ούτε πήγε στην οθόνη. Να προσθέσουμε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ είδε κίτρινη στο 63'. Πολύ… χάι ήταν το (μη) φάουλ, που καταλόγισε ο Τζήλος, του Φιγκεϊρέδο στον Μάτος και αν ο πρώτος το έβαζε, δεν θα μετρούσε το γκολ, όμως δεν μπήκε (84’).

 

Ο Τζήλος δεν μπορεί oύτε με το VAR

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2019

 

Ακόμη κι αν ξεπεράσουμε την πρόκληση του δεύτερου σερί ορισμού του σε αγώνα του ΠΑΟΚ, καθώς μπήκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αν και ήταν VAR στο ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2 που οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση για αλλοίωση αποτελέσματος, ο Τζήλος (Λάρισας) δεν κάνει για τα δύσκολα. Απόδειξη για αυτό αποτελεί ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3, ματς που σφύριξε ο διεθνής ρέφερι.

Θα πρέπει να έκανε… παγκόσμιο ρεκόρ, αφού πήγε συνολικά έξι φορές στο VAR. Τον δικαιολόγησαν και μας έλεγαν ότι τάχα αποφάσισε σωστά και στις έξι περιπτώσεις, χαίρω πολύ, χαιρόπουλος, όμως η διαιτησία και το VAR δεν είναι τηλεκριτική. Οι τρεις περιπτώσεις που ο Τζήλος σωστά έκανε χρήση της τεχνολογίας είναι στα δυο γκολ του Μάνου και στο τέρμα του Δώνη που σωστά δεν μέτρησε, επειδή πριν η μπάλα βγήκε κόρνερ. Δεν χρειαζόταν VAR στο ακυρωθέν γκολ του Γιαννούλη επειδή υπάρχει φάουλ στον Μακέντα (σ.σ. είναι θέμα σωστής θέσης), στο πέναλτι του Μαρινάκη στον Περέα (είναι και θέμα θέσης αλλά και αντίληψης) και στην κόκκινη στον Κουρμπέλη που δεν είναι κόκκινη αλλά κατακόκκινη και όποιος δεν το βλέπει σε πρώτο χρόνο, δεν είναι διαιτητής.

Την 8η αγωνιστική σφύριξε Ατρόμητος –Πανιώνιος 4-0 και στο 11’ έγινε διπλό πέναλτι, πρώτα ανατροπή του Μανούσου από τον Σαραμαντά , μετά του Ταλόχα από τον Τσιλούλη αλλά και πάλι δεν δόθηκε τίποτα. Μετά, ο Τζήλος έβλεπε και ξανάβλεπε το VAR μέχρι να αποφασίσει.

 

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα: Ο αγώνας στην Τούμπα έληξε, ή ο Τζήλος θα πάει κατευθείαν στο Ηράκλειο;

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2019

 

 

Η... εξυγίανση μαρσάρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή του Σκουλά (Θεσσαλίας) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος, είναι η επιλογή του Τζήλου (Λάρισας) στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Ο πίνακας της Superleague έχει 26 διαιτητές και ο Περέιρα έβαλε τον Τζήλο σε δεύτερο σερί παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Πού αλλού γίνονται αυτά; Πως βοηθά τη διαιτησία ο Πορτογάλος των 22.500 ευρώ το μήνα; Πότε επιτέλους θα τον διώξουν;

Ο διεθνής ρέφερι ήταν στο VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, όπου ο Βίνσιτς κράτησε αδικαιολόγητα καθυστερήσεις μετά το 95’ και ο Τζήλος έστειλε τον Σλοβένο στην οθόνη για να δει και να δώσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με το οποίο έγινε το 2-2 στο 101’ επειδή το κοιτάζαν από εδώ, το κοιτάζαν από εκεί.

Απορία: Ο αγώνας στην Τούμπα έληξε, ή ο Τζήλος θα πάει κατευθείαν στο Ηράκλειο;

Ο Περέιρα, άραγε, δεν ντρέπεται με αυτά που κάνει;

Ο Τζήλος ήταν ο διαιτητής στη φιέστα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, όπου έδωσε ισάριθμα πέναλτι σε δυο πεσίματα του Γιαννούλη (8’) και μετά σε βουτά του Μάτος (στο 30’ που έχασε ο Πέλκας).

 

Γελάνε και οι… μαϊμούδες: Αν δεν έπαιρνε πέναλτι ο ΠΑΟΚ, δεν θα έληγε το ματς – Ο Τζήλος ήταν στο VAR και πρέπει να πάρει βραβείο Οσκαρ – Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 101’!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2019

 

 

 

 

 

Βγήκαν τα… φαντάσματα στην Τούμπα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το 2-2, κάτι που έγινε στο 101’, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα το ξημέρωναν ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς και ο Τζήλος (Λάρισας) που ήταν στο VAR. Το ματς αυτό αποτελεί μεγάλη ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να παρέμβει η FIFA για τους ξένους διαιτητές που φέρνει ο ανίκανος Περέιρα, αφού όλως τυχαίως φέτος αποδεικνύονται χειρότεροι και από τους Ελληνες… εξυγιαντές. Να μην ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί ο συμπατριώτης του, Πορτογάλος, Σόουζα στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

«Χειρουργείο», όπως αποκαλούν οι φίλαθλοι μια διαιτησία με εξόφθαλμα λάθη, έγινε και στην Τούμπα. Σα να μην έφτανε που ο Βίντσιτς έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων, υπερβολικός χρόνος, δεν έληγε με τίποτα το ματς. Μέχρι που ο απαράδεκτος Τζήλος τον κάλεσε στο VAR στο 96’, όπου είδε πέναλτι του Κουρμπέλη στον Κρέσπο, όμως δεν είδαν ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του παίκτη του Σφιντέρσκι στον Κουρμπέλη. Αρχικά ο ξένος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι και αυτό έγινε με παρέμβαση του Τζήλου, με αποτέλεσμα να πάει στην οθόνη του γηπέδου.

Πέντε λεπτά (!) έβλεπε την οθόνη ο απίθανος Σλοβένος ρέφερι, ο Βίντσιτς με τ’ όνομα! Στο 101’ εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια και έκανε το 2-2. Εξαιτίας του πέναλτι αποβλήθηκε ο Δώνης.

Ο Τζήλος έπρεπε να τιμωρηθεί για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-1. Όμως, ο Κουκουλάκης δεν τον παρέπεμψε. Ποιός ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην Τούμπα; Ο Κουκουλάκης, ο υπεύθυνος του VAR!

Ντροπή, ντροπή, ντροπή...

 

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3: Εξι φορές πήγε ο Τζήλος στο VAR! - Την επόμενη φορά να πάει σαράντα! - Πώς είναι δυνατόν να μπει σε πιο δύσκολο ματς; - Τρεις μέρες θα διαρκέσει!

Σάββατο, Αυγούστου 31, 2019

-Διεθνής διαιτητής χωρίς αυτοπεποίθηση!

 

SUPERLEAGUE 1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1-3

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής),

Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

1) ΣΤΟ 32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Πάσα του Τσιλιανίδη για τον Μάνο, αυτός βγαίνει απέναντι στον Διούδη και πλασάρε εύκολα για το 0-1. Αρχικά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο VAR ο διαιτητής Τζήλος έδειξε σέντρα. Ετσι ο ΟΦΗ έκανε το 1-0.

2) ΣΤΟ 42' ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ: Από την εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Γιαννούλης έγινε κάτοχος της μπάλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το γκολ δεν μέτρησε τελικά μετά από έλεγχο VAR, με τον διαιτητή Τζήλο να υποδεικνύει φάουλ του σκόρερ στον Μακέντα.

3)  ΣΤΟ 49' ΕΞΕΤΑΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-2: Κάθετη πάσα του Νέιρα για τον Μάνο στον κενό χώρο, αυτός με άψογο "τελείωμα" πετυχαίνει το 0-2. Ο Τζήλος περίμενε ενημέρωση από τον έλεγχο VAR και μέτρησει το γκολ.

4) ΣΤΟ 66′ ο Δώνης πέτυχε γκολ για τον Παναθηναϊκό, όμως προηγουμένως η μπάλα είχε βγει κόρνερ. Ο Τζήλος πήγε στο VAR, είδε τη φάση και δεν το μέτρησε.

5) ΤΟ 1-3 ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ 84′: Ο Τζήλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα. Ομως, και πάλι χρειάστηκε την επιβεβαίωση του VAR.

6) ΣΤΟ 95' είχαμε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη (μέσω VAR) για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κοροβέση. Αποχώρησε τραυματίας ο παίκτης του ΟΦΗ!

 


Σχόλια