Καμία ανοχή σε αυτή την ΕΠΟ

Η ομοσπονδία πρέπει να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και πρέπει η ίδια να τους εφαρμόζει…

 

 Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε σε όλους τους χειρισμούς του, σχετικά με το θέμα του τελικού Κυπέλλου. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Αποδείχθηκε και στην πράξη, από την αστυνομία και από την Περιφέρεια Αττικής πως η ΕΠΟ τον είχε ορίσει σε ακατάλληλο γήπεδο, στη Ριζούπολη, μόνο και μόνο για να κάνει ρουσφέτι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πρότεινε το Ολυμπιακό Στάδιο, με την προϋπόθεση ο αγώνας να γινόταν στις 26 Ιουλίου, βοηθώντας την ΕΠΟ να ξεπεράσει τον… σκόπελο της προκήρυξης που «απαγόρευε» τελικό στην έδρα της μιας ομάδας, έβγαλε διαρροή ότι η αντίπαλό τους φοβόταν «ποδοσφαιρική αιματοχυσία» και δικαιώθηκε, επειδή η ΕΠΟ όχι απλά πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα αλλά «εξόρισε» τον τελικό Κυπέλλου, εκτός αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή στις 30 Αυγούστου. Όλα για το… καλό της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε και από την ΟΥΕΦΑ δικαιώθηκε και από τον Χούμπελ και από τον Φούσεκ οι οποίοι στο ΔΣ της ΕΠΟ (27/07)… χτύπησαν το καμπανάκι, υποστηρίζοντας ότι ο τελικός πρέπει να γίνει μέχρι τις 3 Αυγούστου. Μάλιστα, ο Χούμπελ φωτογράφισε και παρέμβαση των διεθνών ομοσπονδιών, καθώς δήλωσε ότι «η FIFA και η UEFA θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα πράξουν σύμφωνα με τις σχετικές ανάγκες».  Αρα, αναμένουμε.

Πάντως, ο Ολυμπιακός, με τα εξώδικα που προαναγγέλλουν προσφυγές στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, δείχνει ότι θα ταράξει την ΕΠΟ στη νομιμότητα. Αποδεικνύει πως δεν υπάρχει ανοχή σε αυτή την ΕΠΟ που αντί να τους εφαρμόζει, κάνει λάστιχο τους κανονισμούς. Δεν την ενδιαφέρει ένας τελικός γιορτή αλλά ένας τελικός, χειρότερος και από του Κοντονή.

Ισοπέδωσαν τα πάντα

Η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο: 1) Είναι διοργανώτρια του Κυπέλλου, όμως δεν μπορεί να διοργανώσει τον αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ, 2) Διαλύθηκε, όλα ξεκίνησαν από το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ σε δυο δικαστές, η Επιτροπή Εφέσεων, όμως όρισε εκλογές στις 9 Οκτωβρίου για την επιλογή των μελών της, 3) Ο Περέιρα έβγαλε πίνακες διαιτησίας που είναι σκάνδαλο και βάζουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα, επειδή η δική του ΚΕΔ ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Η ΕΠΟ έχει έναν πρόεδρο, τον Γραμμένο που έφτασε στο σημείο να μειοψηφεί στο ΔΣ (σ.σ. ορισμός της Ριζούπολης ως έδρας και νέος ορισμός του τελικού στις 30 Αυγούστου). Και ναι, υπάρχει πρόβλημα, όταν, σε έναν οργανισμό, οι σύμβουλοι αγνοούν τον πρόεδρο.

Ο Χούμπελ ξέρει καλά

Να μην παραβλέψουμε ότι ο Χούμπελ ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στην ΕΠΟ. «Τα μέλη της ΕΠΟ πρέπει να είναι ανεξάρτητα», είχε πει στις 19 Ιουνίου 2019, επειδή έφυγαν από το ΔΣ της ΕΠΟ επτά μέλη που είναι φιλικά προς την ΑΕΚ, επειδή ο Γραμμένος δεν έβαζε σε ψηφοφορία την επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα, καθώς θα την έχανε! Μάλιστα, του ζητήθηκε να ανακαλέσει και δεν το έκανε…


Σχόλια