Στο χείλος του γκρεμού: Φοβούνται οριστική διάλυση της ΠΑΕ στην Ξάνθη…

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η Ξάνθη, καθώς ο Πανόπουλος θα βάλει «λουκέτο» στις 14 Αυγούστου στην ΠΑΕ αν μέχρι τότε δεν βρει υποψήφιο αγοραστή και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει λύση. Ηδη, ο Πανόπουλος έχει αποχαιρετήσει τους φορείς της πόλης, με δείπνο στο Σαλέ του Καλπαζίδη.

Για να μην νομίσετε ότι υπερβάλουμε αντιγράφουμε από το http://maxitisthrakis.blogspot.com το «ζουμί» της Συνέντευξης Τύπου που είχε δώσει ο μεγαλομέτοχος, προαναγγέλλοντας τις εξελίξεις:

«Ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε σαφές ότι θα είναι στην Ξάνθη μέχρι της 14/8. Από εκεί και πέρα, αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση θα βάλει λουκέτο στην εταιρία.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ είπε χαρακτηριστικά: «Θα εξοφλήσω τους πάντες, μέχρι και το... χορτάρι. Όποιος έρθει θα πάρει την ομάδα με zero (0). Μετά, φεύγω...».

Σε νέα ερώτηση για το αν υπάρχει ομάδα μετά τις 14/8, δεν ήθελε να απαντήσει ξανά:

«Μίλησα ελληνικά, μιλάτε ελληνικά, δεν μιλάω ισπανικά. Δεν απαντάω ξανά στην ίδια ερώτηση. Δεν θα μπω στη λογική να δώσω την ομάδα στον κάθε παρατρεχάμενο και να πάθει αυτή η ομάδα, ό,τι έχουν πάθει άλλες γύρω μας: Να την ξεφτιλίζουν καθημερινά».

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ο Χρήστος Πανόπουλος είπε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος».  

*Οι δηλώσεις έγιναν την Τρίτη 21 Ιουλίου.

*Από τον ΜΑΧΗΤΗ είναι και η φωτογραφία.

Σχόλια