Ξεφτιλίστηκε ξανά η ΕΠΟ με τον τελικό Κυπέλλου

-Τον έβαλαν 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η απόφαση ισοδυναμεί με «ξεγύμνωμα» της ΕΠΟ, επειδή ο Ολυμπιακός το είχε ζητήσει από την αρχή. Όλα για το... καλό της ΑΕΚ

 

Άλλη μια απόφαση-ξεφτίλα της ΕΠΟ που δείχνει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το... καλό της ΑΕΚ. Ορισαν τον τελικό Κυπέλλου για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και δεν τους ενδιαφέρει αν ξεγυμνώθηκαν καθώς ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από την αρχή να γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, άρα ο τελικός μπορούσε να γίνει και χθες (26/07) αλλά και να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Εμμέσως πλην σαφώς, στο Πάρκο Γουδη δικαιώνουν τις θέσεις του Ολυμπιακού αλλά και την τακτική του. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός με διαρροή του, στις 20 Ιουλίου, είχε αναφέρει τα εξής: «Ανέβαλαν τον τελικό, οι υποταγμένοι στα αφεντικά τους» - «Μετά τον χθεσινό αγώνα κατάλαβαν ότι οδηγούνται σε «ποδοσφαιρική αιματοχυσία».

Λένε ψέματα για την ΟΥΕΦΑ

Η ΕΠΟ πήρε μια απόφαση κατά του ποδοσφαίρου αναβάλλοντας τον τελικό και έδειξε ότι δεν υπάρχει ισονομία. Παράλληλα είναι ψέμα ότι η UEFA ήθελε τελικό πριν από τις 20 Αυγούστου, ενώ χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την απόφαση της ΕΠΟ που δεν όρισε τον τελικό πριν από τις 2 Αυγούστου.

 


Σχόλια