ΕΠΟ: Μεγάλο σκάνδαλο με την Επιτροπή Εφέσεων

-Ανωμαλία στο ποδόσφαιρο: Αντί η ΕΠΟ να βάλει ΓΣ για την εκλογή μελών της σε 15 μέρες, την έβαλε στις 9 Οκτωβρίου, μαζί με τις εκλογές της που δεν πρόκειται να γίνουν.


Παίζει με τη λογική η ΕΠΟ που κάνει πως δεν καταλαβαίνει, όμως είναι η αιτία για τη μεγαλύτερη ανωμαλία όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι γνωστό ότι η Επιτροπή Εφέσεων δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή δεν βρίσκεται σε πλήρη σύνθεση. Πρέπει η ΕΠΟ να ορίσει Γενική Συνέλευση προκειμένου να γίνουν εκλογές για την επιλογή των αθλητικών δικαστών.

Όμως, η ΕΠΟ φρόντισε να… παγώσει την Επιτροπή Εφέσεων. Όρισε τις εκλογές για τις 9 Οκτωβρίου ενώ προκήρυξη ΓΣ για εκλογή αθλητικών δικαστών προβλέπεται 15 μέρες νωρίτερα. Επίσης, αν στις 09/10 δεν γίνουν εκλογές για τη διοίκησή της, δεν θα εκλεγούν ούτε δικαστές; Πως είναι δυνατόν το ποδόσφαιρο μέχρι να γίνει αυτό να λειτουργεί χωρίς δεύτερο βαθμό αθλητικής δικαιοσύνης; Που αλλού υπάρχει αυτή η αναρχία;

 Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν από την απόφαση της ΕΠΟ να μην επισπεύσει τις εκλογές για την επιλογή των αθλητικών δικαστών.

Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι η ΕΠΟ δεν είχε δικαίωμα να ορίσει εκλογές για τις 9 Οκτωβρίου…


Σχόλια