ΠΙΝΑΚΕΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο Κλάτενμπεργκ δεν είναι υποχρεωμένος να τους δεχθεί και θα είναι υποτιμητικό αν το κάνει…

Αν ο Περέιρα και ο Μάριν δεν είχαν αφήσει παρακαταθήκη τους πίνακες αλλά μια συνταγή για αρνάκι φρικασέ ή για κοκορέτσι, ο Κλάτενμπεργκ θα έπρεπε να τη φτιάξει;
Μη γελάτε, αστεία υπόθεση, εκτός από σκάνδαλο, είναι και οι πίνακες που έβγαλαν.
Η αποτυχημένη και τελειωμένη ΚΕΔ έβαλε μπουρλότο, βγάζοντας πίνακες-σκάνδαλο για όλες τις κατηγορίες, όμως ο Κλάτενμπεργκ δεν είναι υποχρεωμένος να τους δεχθεί.
Αν ο Περέιρα και ο Μάριν ήταν πετυχημένοι θα κρατούσαν τον Πορτογάλο, άρα και οι πίνακες είναι… βραβείο της αποτυχίας του.
Ο Περέιρα δεν θα είναι εδώ, όμως δεδομένης και της υψηλότατης αμοιβής του, ο Κλάτενμπεργκ θα είναι απαράδεκτο να κάνει ορισμούς με πίνακες του Περέιρα και του Μάριν.
Νέο ξεκίνημα με παλιά συνταγή, δεν γίνεται. Με τα λάθη που έκαναν, πρώτοι από όλους οι διεθνείς, οι περισσότεροι διαιτητές δεν μπορούν να σταθούν, άρα πρέπει να φύγουν και η αρχή πρέπει να γίνει με τους διεθνείς. Ο λόγος είναι ότι ο Κλάτενμπεργκ έρχεται για να γίνει νέο ξεκίνημα στη διαιτησία.
Για αυτό επιλέχθηκε ομόφωνα από την ομάδα εργασίας, όπου συμμετείχαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, κανείς δεν ήθελε τον Περέιρα. Όμως, πως είναι δυνατόν να γίνουν δεκτοί οι πίνακες που έβγαλε;
Ο Κλάτενμπεργκ είναι κοντά ε σε συμφωνία και όπως λένε από την ΕΠΟ θα υπογράψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εκτός από τους πίνακες πάνε να του βάλουν καπέλο και τον Μάριν, τον αντιπρόεδρο της απερχόμενης ΚΕΔ και δεξί χέρι του Περέιρα. Αρχικά, η… εξυγίανση τον προόριζε για διάδοχο του Πορτογάλου, όμως βγήκε νοκ άουτ…
Θα πάρει βραβείο και ο Μάριν;

Σχόλια