ΠΙΝΑΚΕΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο βοηθός …τιμωρία, «βραβεία» οι Φωτιάς, Ευαγγέλου! - Ο Περέιρα και η «κομπανία» του δείχνουν ότι δεν ξέρουν τι κάνουν

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ηρεμία στο επόμενο πρωτάθλημα, όταν ο Περέιρα φτιάνει πίνακες και κρατάει διαιτητές σαν τους Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φωτιά (Πέλλας), οι οποίοι δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων, όμως και η ίδια η ΚΕΔ παραδέχεται ότι κακώς μένουν στη Superleague; Η ίδια η ΚΕΔ, η… κομπανία των Περέιρα και λοιπών, «φρόντισε» να γίνει σκόνη και θρύψαλα η ανακοίνωση, μετά από επτά μήνες, ότι δεν υπήρχε οφσάιντ του Σουντανί στον αγώνα Βόλου-Ολυμπιακού 0-0. Λίγες μέρες, μετά την «αστεία» ανακοίνωση, ο βοηθός του συγκεκριμένου αγώνα καρατομήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Φίλος (Βοιωτίας) υποβιβάστηκε στη Superleague 2.

Αυτό δείχνει και ότι οι πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα έγιναν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Μπορεί ο Φίλος να υποβιβάστηκε, όμως οι Φωτιάς (Πέλλας) και Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν πήγαν στο σπίτι τους. Αντίθετα, παρέμειναν αφού πρώτα έχουν πάρει και σερί ορισμούς. Όμως, πως γίνεται να θεωρείται υπεύθυνος ο βοηθός που δεν είχε VAR και όχι οι δυο άλλοι που εξέτασαν τη φάση μέσω της τεχνολογίας; Αρα οι Ευαγγέλου, Φωτιάς δεν έχουν καμία δικαιολογία. Δηλαδή, το… μάρμαρο έπρεπε να πληρώσει και ο ρέφερι του αγώνα (Φωτιάς), όπως και ο ρέφερι του VAR (Ευαγγέλου). Άλλωστε, πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία της σεζόν και οι προαναφερόμενοι ρέφερι έχουν μεγάλες ευθύνες.

 


Σχόλια