Οι... εξυγιαντές κοροϊδεύουν τη FIFA

-Ενώ οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος χώρισαν το ποδόσφαιρο, προσπαθούν να βγάλουν αέρα κοινών αποφάσεων, άσχετα αν μοίρασαν τα πόστα! Όλα γίνονται για να μην προχωρήσουν οι σημαντικές αλλαγές.


Το σύστημα της «εξυγίανσης» καταρρέει και προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια. Δεν είναι τυχαίο ότι αναβίωσε η συμμαχία των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που στόχο έχει τον πόλεμο στον Ολυμπιακό και την παραμονή του συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω των εκλογών της ΕΠΟ.
Η προπαγάνδα τους προβάλει ότι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τα βρίσκουν σε όλα και ότι μοίρασαν τις θέσεις σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, όμως κρύβουν ότι χώρισαν το ποδόσφαιρο στα δυο. Ο Μπουτσικάρης εξελέγη με οκτώ ψήφους πρόεδρος στη Superleague, όμως τον καταψήφισαν πέντε ομάδες (Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Αρης, Πανιώνιος, Ατρόμητος, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε λευκό.
Όλα γίνονται για να μην προχωρήσουν οι σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζουν η FIFA και η UEFA, για την ακρίβεια πρόκειται για «δομικές αλλαγές» που αποδομούν το σύστημα της «εξυγίανσης» καθώς θα διευρυνθεί το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ, η ΚΕΔ θα αποκοπεί από την ομοσπονδία, ενώ το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα έχει ενεργή παρουσία στην ομοσπονδία.
FIFA και UEFA ζήτησαν να βρεθούν λύσεις κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Όμως, οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βιάστηκαν για να τις φέρουν προ τετελεσμένων αλλά και για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό.
Δεν υπάρχει ομοψυχία. Τα πόστα χώρισαν. Ο ΠΑΟ τη Λίγκα, η ΑΕΚ τον έλεγχο της ΕΠΟ και ο ΠΑΟΚ τον Εκτελεστικό Γραμματέα της. Ο ΠΑΟΚ που έλεγε ότι ελέγχει τις περισσότερες ΕΠΣ!

Σχόλια