Ο Κωστούλας που… έβραζε με τον Λεβαδειακό, τώρα ανοίγει παράθυρο για να τον ανεβάσει!


-Κοινό παρονομαστή με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. τυχαίο;) έχει η πρόταση του Παναιτωλικού για την αναδιάρθρωση. Και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε, όμως τη φρέσκαρε (σύμπτωση;) ο Κωστούλας και περιλαμβάνει Superleague με 16 ή 18 ομάδες (διαβάστε πιο κάτω).
-Άλλο ένα κοινό σημείο της πρότασης του Παναιτωλικού με αυτή του ΠΑΟΚ είναι κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
-Από τη Λίγκα διαρρέει πως υπάρχει σχέδιο για να… σπάσει τα τηλεοπτικκά δικαιώματα της κεντρικής διαχείρισης σε κομμάτια και να τα πουλήσει σε τρία κανάλια και μαζί με αυτά του Κυπέλλου, για να μη μείνει έξω η ΕΠΟ, αλλά και της SL 2,  να ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ. Βέβαια να επισημάνουμε πως δεν έχουν άδικο όσοι γελάνε, επειδή για όλα αυτά δεν υπάρχει κάποια μελέτη.
-Κάτι σαν σχέδιο αλα PAOK TV μοιάζει αυτό που ονειρεύονταν ότι θα έσπαγε ταμεία.
-Ο Κωστούλας δεν ήταν που φώναζε για τη διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό και είχε πάει να καταθέσει στον Ανδρεάδη; Με αφορμή αυτό το ματς είναι μάρτυρας στην Επιτροπή Δεοντολογίας;
- Γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού πως αν γίνει δεκτή η πρότασή του και ανέβουν τέσσερις ομάδες από την Superleague 2, η τέταρτη ομάδα που θα ανέβει (αν ανέβουν τέσσερις) θα είναι ο Λεβαδειακός;
-Η… αποθέωση της αξιοπιστίας! Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι!
-Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η ΠΑΕ Παναιτωλικός προτείνει να μην υπάρξει υποβιβασμός, να εξασφαλίσουν την άνοδο οι δύο πρώτοι της Super League 2 ή οι τέσσερις πρώτοι και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της Super League την ερχόμενη σεζόν (2020-21) να διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ή και 18 ομάδων (αν αποφασιστεί να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι). Η ομάδα του Αγρινίου προτείνει επίσης κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, καθώς και διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα».


Σχόλια