ΕΠΟ: Περίμεναν Grexit, ψάχνουν μαντήλι για να κλάψουν

Η σημερινή (26/05) είναι η μέρα που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση της «εξυγίανσης». Η κατάρρευση έχει ξεκινήσει από καιρό, είχαμε τα ρήγματα, τώρα είμαστε στον πάταγο, λόγω του γκρεμίσματος.
Γραμμένος και ΕΠΟ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! Έστειλαν επιστολή στη FIFA και στην UEFA για να ...κλαφτούν, επειδή η Κυβέρνηση όρισε εκλογές το φθινόπωρο, ενώ οι δυνάμεις της «εξυγίανσης» ήθελαν κάλπες τον Ιούλιο και οι διεθνείς ομοσπονδίες δικαίωσαν τον Αυγενάκη! Τώρα, στο Πάρκο Γουδή, ψάχνουν μαντήλι να κλάψουν, ενώ επιβάλλεται να κάνουν διάλογο με την Κυβέρνηση για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τις εκλογές.
FIFA και UEFA, όχι μόνο δεν αποφάσισαν Grexit, όχι μόνο επιβάλλουν στην ΕΠΟ να κάνει διάλογο με την κυβέρνηση για την ημερομηνία των εκλογών, θεωρώντας λογική την αλλαγή λόγω του κορωνοϊού, αλλά προτρέπουν «να συνδιαλλαγούν άμεσα και εποικοδομητικά με τις ελληνικές αθλητικές αρχές όσον αφορά τις διάφορες προκλήσεις που επιμένουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Δηλαδή, επιβάλλουν στην ΕΠΟ να μιλήσει και για άλλα θέματα, υποθέτουμε για θέματα που έχουν να κάνουν με τη μπόχα της «εξυγίανσης».