Ηχηρό... χαστούκι των FIFA, UEFA στην ΕΠΟ

-Με επιστολή τους ζητούν διάλογο με την Κυβέρνηση για την ημερομηνία των εκλογών...


Ηχηρό... χαστούκι των FIFA, UEFA στην τελειωμένη ΕΠΟ.  Οι διεθνείς ομοσπονδίες επεφύλαξαν σκωτσέζικο ντους στην διοίκηση Γραμμένου, με ένα «άδειασμα» άνευ προηγουμένου. Πιο συγκεκριμένα, έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ και ζητούν διάλογο με την Κυβέρνηση, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την ημερομηνία των εκλογών.
Με την επιστολή των FIFA, UEFA δικαιώνεται ο Αυγενάκης που είχε αναφέρει ότι η Κυβέρνηση όρισε τις εκλογές της ομοσπονδίας το φθινόπωρο (και όχι τον Ιούλιο που ήθελε η ΕΠΟ) μετά από συνεννόηση με τις ξένες ομοσπονδίες. Επίσης, έπεσε στο κενό και η προπαγάνδα με... πηγές από το Πάρκο που έκαναν λόγο για αθέτηση συμφωνίας, καθώς FIFA και UEFA «ομολογούν» ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω του κορονοϊού.
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο... άδειασμα διοίκησης ομοσπονδίας από τις FIFA, UEFA, απόδειξη του ξεπεσμού της ΕΠΟ και απόδειξη ότι χρειάζονται δομικές αλλαγές στην ομοσπονδία. Πλέον η ομοσπονδία είναι έτοιμη να αναδιπλωθεί και στη ΓΣ της 16ης Ιουνίου θα περάσει διάταξη για να γίνουν εκλογές στο τελευταίο εξάμηνο και όχι τον Ιούλιο όπως σχεδίαζε.
Άλλο ένα χτύπημα στο σάπιο σύστημα της «εξυγίανσης». Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Σχόλια