Αλλη μια... φούσκα του ΠΑΟΚ: Δεν έχει καταλάβει γιατί ο Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση στο ΣτΕ!


Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ακολουθεί μια τακτική που δεν τον βγάζει πουθενά και ο λόγος είναι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάστηκε τελεσίδικα για την πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη. Επίσης, δεν έχασε μόνο στην ΕΕΑ, παρά το ίδιο συνέβη και στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Superleague, όπως και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ούτε είναι επιτυχία του που πήγε στο CAS, πήγε επειδή καταδικάστηκε και δεν είχε άλλη επιλογή. Πάντως, στην Ελλάδα δεν κέρδισε πουθενά...
Ο ΠΑΟΚ έχασε μέχρι και στο ΣτΕ, δεδομένου ότι εκεί προσέφυγε, επικαλούμενος μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όμως δεν μπόρεσε να πάρει προσωρινή διαταγή για να μπλοκάρει την προαναφερόμενη πειθαρχική διαδικασία.
Και στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα βρει μπροστά του τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον αιφνιδίασε επειδή νόμισε ότι θα παίξει μπάλα μόνος τους, όμως ξέχασε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολιτική να «κυνηγούν» τον ΠΑΟΚ. Για αυτό και τους Θεσσαλονικείς έπιασε νέος πανικός και άρχισαν τις... φούσκες.
Εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης που απηχεί τις θέσεις του ΠΑΟΚ «ανακάλυψε» ότι ο Ολυμπιακός, κάνοντας παρέμβαση στο ΣτΕ υπερασπίζεται το μέλος της ΕΕΑ κ. Φαραντούρη. Όμως, οι... φούσκες είναι για να σκάνε!
Κατ’ αρχήν ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όχι κατά του κ. Φαραντούρη αλλά κατά της ΕΕΑ, επικαλούμενος μη νόμιμη σύνθεσή της και για το μέλος της ΕΕΑ επικαλείται ότι (τάχα) δεν είχε τα νόμιμα προσόντα για να τον βάλει ο Αυγενάκης στην Επιτροπή. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επικαλείται κάτι δεν σημαίνει ότι ισχύει, άσχετα αν στη Θεσσαλονίκη νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο, ίσως για αυτό δεν έχουν καταλάβει ότι καταδικάστηκαν τελεσίδικα για πολυϊδιοκτησία και ψάχνουν να βρουν πως οι πατάτες κάνουν κουμάντο στον μανάβη.
Πώς να κερδίσει υποθέσεις ο ΠΑΟΚ, όταν δεν έχει καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε παρέμβαση στο ΣτΕ υπέρ κάποιου αλλά υπέρ της διατήρησης της νόμιμης απόφασης της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης; Άλλωστε, αυτό είναι και νόμιμο δικαίωμα των «ερυθρόλευκων».
Η υπόθεση στο ΣτΕ συζητείται την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Σχόλια