Τρομερές καταγγελίες Κούγια για Γ. Παπαδόπουλο

-Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στον Μηνά Λυσάνδρου που έχει διπλανό γραφείο «με τον άνθρωπο που καθορίζει τις τύχες μας κάθε Κυριακή».


Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της διοργανώτρια Μηνά Λυσάνδρου λόγω του Γιάννη Παπαδόπουλου. Όπως κατάγγειλε ο γνωστός ποινικολόγος ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο διπλανό γραφείο στην ΠΑΕ ΑΕΚ με τον πρόεδρο της Superleague και «υπόσχεται ανόδους σε ομάδες, μέσω της αναδιάρθρωσης». Ακόμη ο Κούγιας τόνισε ότι είναι ο άνθρωπος «που καθορίζει τις τύχες μας κάθε Κυριακή», με το τελευταίο να αποτελεί αιχμή για τη διαιτησία.
Αναλυτικά η επίθεση του Κούγια στον Λυσάνδρου: «Όπως μαθαίνω, ο Γιάννης Παπαδόπουλος υπόσχεται ανόδους σε ομάδες, μέσω της αναδιάρθρωσης. Τους παράγοντες αυτών των ομάδων, οι περισσότερες είναι στην περιφέρεια τους γνωρίζει όλους με τα μικρά τους ονόματα. Εμείς έχουμε αγωνία για το μέλλον των ομάδων μας, όμως βλέπουμε ότι το κέντρο των αποφάσεων είναι στο διπλανό σας γραφείο (σ.σ. εννοεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ). Θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται. Τι θα ισχύσει στο μέλλον ή θα μας έρθουν τετελεσμένα; Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, απλά δίπλα σου τυχαίνει να κάθεται ένας άνθρωπος που δυστυχώς καθορίζει τις τύχες μας κάθε Κυριακή».