Αν υπήρχε αυτοδιοίκητο, δεν θα υπήρχε Γραμμένος στην ΕΠΟ

-Μιλάνε για αυτό, όσοι... χειροκροτούσαν τους δυο Υφυπουργούς που έκαναν ό,τι ήθελαν στο ποδόσφαιρο

Η... εξυγίανση, σε αυτή να βάζετε και την ΕΠΟ, είναι ανοιχτό βιβλίο σε σχέση με το παρελθόν της αφού έγιναν «όργια», με την ανοχή των FIFA, UEFA και με «όχημα» την προηγούμενη Κυβέρνηση για να επιβάλουν το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε βάρος του οποίου υπάρχουν πολλές καταγγελίες από τον Ολυμπιακό και από άλλες ομάδες.
Πρόκειται για… τέρας που «βάφτισαν» εξυγίανση. Θυμίζουμε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος φωτογραφήθηκαν με φανέλες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγαινε στη σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα και αυτά είναι μόνο πρόχειρα παραδείγματα. Στην Τούμπα πήγε και ο Κοντονής. Αν δεν υπήρχαν αυτός και ο Βασιλειάδης, δεν θα υπήρχε Γραμμένος στην ΕΠΟ!
Ο Κοντονής έκανε την αρχή για να βάλει «θεμέλια» η...εξυγίανση, ακυρώνοντας τη νομοθετική πρόβλεψη του 2006 ( παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006), εξαιτίας της οποίας το κράτος δεν μπορούσε να παρεμβαίνει σε θέματα του ποδοσφαίρου, όμως από τότε η Κυβέρνηση έγινε ο κυρίαρχος του αθλήματος. Παράλληλα, κυνηγούσε την προηγούμενη (εκλεγμένη) διοίκηση της ΕΠΟ. 
Ο Κοντονής είναι ο Υφυπουργός που όρισε μέχρι και διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Είναι ο Υφυπουργός που ο νόμος του έχει ποινές για ποδοσφαιρικούς λόγους, δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε Υφυπουργό να διακόπτει τα πρωταθλήματα (όπως έκανε και ο ίδιος), γενικά έκανε... κουρέλι το αυτοδιοίκητο.
Την... σκυτάλη πήρε ο Βασιλειάδης που εξελίχθηκε και σε υπερπρόεδρο της ΕΠΟ! Έκανε κριτική, για την ακρίβεια «χειροκροτούσε» τους πίνακες διαιτησίας, επέβαλε μέχρι και σχέδιο αναδιάρθρωσης, με τη δημιουργία της Superleague 2 και των υποβάθμιση των Football League και Γ’ Εθνικής, το οποίο πέρασε ΕΠΟ!