Οι... εξαφανισμένοι Περέιρα, Λίντμπεργκ και το... σαμάρι της διαιτησίας


-Οι δυο παράγοντες της ΚΕΔ παραμένουν στον εξωτερικό, ενώ για τους ρέφερι της «εξυγίανσης» φταίνε όλοι, εκτός από αυτούς που, πραγματικά, φταίνε!





Αναζητούνται Περέιρα και Λίντμπεργκ! Αν ο Γραμμένος βρει χρόνο, μπορεί να ρίξει ένα τηλεφώνημα για να τα... ψάλει στον Πορτογάλο και στον Σουηδό που ...καλοκάθονται πάνω στον κορονοίό. Σα να μην έφτανε που δεν μπορούν να βρουν ξένους διαιτητές, δεν έρχονται ούτε στην Ελλάδα για να δικαιολογήσουν τις αμοιβές-μαμούθ οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβλήθηκαν κανονικά, παρά το «λουκέτο» της ομοσπονδίας. Όμως, στην ΚΕΔ δεν έκαναν τα... αυτονόητα. Αν ο Γραμμένος θεωρεί ότι η διαιτησία είναι της FIFA, ας τους καταγγείλει. Ο Μάριν ήρθε.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως οι διαιτητές έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά των... αρμοδίων στο διάστημα της διακοπής. Με διάφορους τρόπους έβγαλαν προς τα έξω τη δυσαρέσκειά τους επειδή τους... ξέχασαν και δεν τους έβαλαν στη λίστα για να προπονούνται κατ’ εξαίρεση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν τους ειδοποίησαν, επίσημα, ότι ξεκινά το πρωτάθλημα στις 6-7 Ιουνίου, δεν έχουν ενημέρωση αν τους προγραμματίζουν για τεστ για τον κορονοϊό. Όμως, δεν φταίνε οι... αρμόδιοι που λένε αλλά οι ακατάλληλες ΕΠΟ και ΚΕΔ. Γιατί χτυπάνε το σαμάρι;