Η Κυβέρνηση... σφύριξε σέντρα στις 6-7 Ιουνίου - Ξεκινούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Superleague


Είναι πλέον επίσημο! Η κυβέρνηση έδωσε το ΟΚ και προχωράμε κανονικά με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Super League. Τα play offs αρχίζουν κανονικά (για τα play outs κρατούμε μια επιφύλαξη) στις 6-7 Ιουνίου και… φουλ για το 45ο!
Η ελληνική κυβέρνηση, προφανώς με την προϋπόθεση ότι θα τηρείται στο έπακρο το υγειονομικό πρωτόκολλο, συμφώνησε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έτσι αυτή επισημοποιήθηκε σήμερα! Φυσικά, τα ματς που θα γίνουν θα είναι δίχως θεατές στις εξέδρες. Ίσως στο μέλλον μελετηθεί ένας τρόπος για μειωμένη προσέλευση στα γήπεδα, έως ότου βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο θα επιτρέψει στους φιλάθλους να επιστρέψουν ξανά μαζικά στην εξέδρα.
Η Super League θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη, προκειμένου να καθορίσει το ακριβές πρόγραμμα των play offs και των play outs, τις ημερομηνίες που θα γίνουν όλα τα ματς και ούτως καθεξής.
Η ουσία είναι μία: Παίζουμε μπάλα και οι «παύλες» αυτού του τόπου συνετρίβησαν, για ακόμη μία φορά, μαζί με τα όνειρά τους, να μην πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο.

Σχόλια