Επεσαν οι μάσκες: Αλαφούζος υπέρ της πολυϊδιοκτησίας! - Η ΑΕΛ έτοιμη να καταγγείλει την Ξάνθη...


Απίστευτη τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού στη συζήτηση για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Κούγιας ετοιμάζει καταγγελία κατά της Ξάνθης...  Κάποιοι στη Λίγκα τα δίνουν όλα για να περάσει το...ρουσφέτι που υποσχέθηκε ο ΠΑΟΚ σε αυτούς που συμφωνούν με τις θέσεις τους αλλά και με το πρόβλημα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη να παραμένει, παρά την τελεσίδικη καταδίκη τους. Μέσα σε όλα έπεσαν και οι μάσκες, αφού ο Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ της πολυϊδιοκτησίας, σα να μην τον ενδιαφέρει η σύνδεση, και με τη βούλα της αθλητικής δικαιοσύνης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα ο Αλαφούζος ζήτησε να παρθεί απόφαση υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης: «Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση».Και ο Κούγιας του απάντησε: «Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ.Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφςθα κάνει καταγγελία». Είναι τυχαίο ότι συμφωνούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός; Καλά, ο Αλαφούζος δεν μιλούσε για νομιμότητα τον παρελθόν; Πως αλλάζουν οι καιροί!
Μάλιστα, ο Αλαφούζος επέμεινε να παρθεί απόφαση και να μπουν οι ομάδες κάτω από την ίδια «στέγη», καθώς μετά επανήλθε: «Όποιος διαφωνεί, ας μειοψηφίσει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα συζητάμε».
Μετά την τελευταία τοποθέτηση του Αλαφούζου, η Γενική Διεθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου είπε: «Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σήμερα στην κεντρική διαχείριση».
Τελικά, η Λίγκα δεν πήρε απόφαση για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οποια ομάδα δεν θέλει μπορεί να πορευθεί μόνη της. Αλλωστε, το θέμα προώθησε ο ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα, η οποία έσπασε την Κεντρική Διαχείριση.