Άριστος ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι φαντασμάτων και στις τηλεδίκες! - Στα κανονικά δικαστήρια παθαίνει Βατερλό και τα βάζει με τους δικαστές!

Κατ’ αρχήν να επισημάνουμε ότι δικαιωθήκαμε που γράφαμε ότι ο ΠΑΟΚ φοβάται τόσο το CAS όσο και την αναμενόμενη παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας εναντίον του για την υπόθεση της πολυίδιοκτησίας με την Ξάνθη κάτι που σημαίνει σκληρότερες ποινές για τις ομάδες και για παράγοντες (Σαββίδης, Πανόπουλος, Πιαλόγλου, Συγγελίδης κτλ). Γράφαμε ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει εφιάλτες, επειδή ο Ολυμπιακός είναι συνέχεια μπροστά του για την κάθαρση και για την απόδοση δικαιοσύνης.
Πλέον προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ είναι άριστος στο κυνήγι φαντασμάτων... Απόδειξη ότι μέσα στην... τούρλα της Δευτέρας θυμήθηκε και προανάγγειλε ότι θα κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Βρυώνη, ο οποίος είναι εφέτης-δικαστής. Ο λόγος είναι ότι έγινε αποδεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να είναι παρόντες στο CAS. Απόδειξη πόσο πολύ φοβούνται τον Ολυμπιακό τον οποίο επιχείρησαν να τον αποβάλλουν από την ΕΕΑ, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αν και είναι η ομάδα που κατάγγειλε την πολυίδιοκτησία.
Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την πολυϊδοκτησία, παρά τις συνεχόμενες καταδίκες. Έχασαν όλα τα δικαστήρια που έγιναν στην Ελλάδα! Καθόλου τυχαίο ότι χάνει στα ποινικά και αθλητικά δικαστήρια, αλλά το κακό είναι ότι νομίζει οι τηλεδίκες και η προπαγάνδα είναι κανονικές δίκες.
Μόνο αν γινόταν τηλεδίκες, κατά προτίμηση στο OPEN, θα ήταν ευχαριστημένοι; Να το προσέξουν λίγο αυτό!
Το τελευταίο, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένος στις τηλεδίκες, φαίνεται και από το ότι έβγαλε ανακοινώσεις κατά της ΕΕΑ, κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ακόμη και κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Όμως, είναι αδύνατο να τον κυνηγούν όλοι!
Το κυνήγι φαντασμάτων που λέγαμε!
Να θυμηθούμε και ότι ο γιός του πρώην προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δούλευε στο κανάλι OPEN και ότι ο εφέτης παραιτήθηκε, εξαιτίας της καταγγελίας του Ολυμπιακού;

Σχόλια