Η ΕΠΟ έτοιμη για... θαύμα-πρόκληση

-Αν ορίσουν τις εκλογές για το τέλος Αυγούστου θα ετοιμάσει η ακατάλληλη διοίκηση Γραμμένου τους κανονισμούς και θα εγκρίνει τους πίνακες.

Πάει να κάνει το... θαύμα της η ΕΠΟ στο ΔΣ της Τετάρτης (29/04). Μόνο οι FIFA, UEFA μπορούν να τη σταματήσουν.
Ενώ στη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη, παρουσία των FIFA, UEFA έγινε συμφωνία οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν στο τέλος Ιουνίου, με αρχές Ιουλίου, η διοίκηση της ομοσπονδίας θέλει να πάρει... παράταση θητείας. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ της ΕΠΟ που θα γίνει την Τετάρτη (29/04) θα ορίσει τις αρχαιρεσίες στο τέλος Αυγούστου, κάποιοι λένε ότι μπορεί να γίνουν και τον Σεπτέμβριο!
Ποιος είναι ο κίνδυνος; Οι πίνακες της διαιτησίας θα εγκριθούν από την παρούσα ΕΠΟ, έστω και αν θα έχει αλλάξει η παρούσα ΚΕΔ, το τελευταίο είναι βέβαιο. Επίσης, η νυν διοίκηση θα περάσει τους κανονισμούς, άρα κι εκεί μπορεί να γίνει «χειρουργείο». Απόδειξη ότι πέρσι πήγαν να νομιμοποιήσουν την πολυϊδιοκτησία αλλά και να εξαλείψουν την ποινή του Σαββίδη, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με τριετή απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα, μετά το «ντου» με το όπλο. Παρεμπιπτόντως, και τότε UEFA, FIFA παρακολουθούσαν τις εξελίξεις της υπόθεσης στην αθλητική δικαιοσύνη, απειλώντας και με Grexit.
Συνεπώς, έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο. Αν η ΕΠΟ ορίσει εκλογές στο τέλος Αυγούστου ή τον Σεπτέμβριο οι κανονισμοί θα γίνουν αλλά και οι πίνακες θα επικυρωθούν από μια διοίκηση που φεύγει. Το ότι αυτοί θα ελεγχθούν από τις FIFA, UEFA, φυσικά και είναι λόγια του αέρα. Και αποδεδειγμένα! 

Σχόλια