Προπαγάνδα από τα... παπαγαλάκια που παραβλέπουν ότι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ... έσπασαν την Κεντρική Διαχείριση!

-Πως αλλάζουν οι καιροί! Ξαφνικά, συμμάχησαν για να επιστρέψουν, αν και στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει θολό τοπίο.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε όλες τις ομάδες. Αλλωστε αυτό «μαρτυρά» η πρότασή του να δοθούν στις ομάδες από τις θέσεις 5-14 τα λεφτά της UEFA και όχι στα golden boys της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν το ποσό που θα αποδοθεί σε κάθε Ομοσπονδία για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου αλλά και την επόμενη περίοδο θα ανέρχεται στα 4,3 εκ. ευρώ.
Όμως, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έκαναν πως δεν καταλάβαιναν όταν συζητήθηκε η παραπάνω πρόταση. Επίσης, αυτοί είναι που έσπασαν την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ξαφνικά το... παίζουν αλλιώς.
«Εγκρίθηκε και υπογράφηκε από όλες τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League, πλην των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, η επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης της Super League με τη Forthnet/Nova για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19», ανέφερε το Δελτίο Τύπου της Λίγκας στις 4 Μαΐου 2015.
Μετά ο ΠΑΟΚ μπήκε πάλι στη NOVA, ενώ το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε στο ίδιο κανάλι χωρίς κεντρική διαχείριση!
Αυτά, επειδή γίνεται πάλι προπαγάνδα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι σαφής. Όπως είπε ο Μαρινάκης θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των Ξάνθης και Βόλου. ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν καταδικαστεί για πολυίδιοκτησία. Τι δεν καταλαβαίνουν;
Και το 2013, επί Μώραλη, που ο Παναθηναϊκός που είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην επέκταση της Κεντρικής Διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Superleague.
Να θυμίσουμε ότι το 2015 και η Ξάνθη πήγαινε κόντρα στο… ρεύμα, καθώς πλην των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και οι Θρακιώτες διαχώρισαν τη θέση τους από την επέκταση της συνεργασίας της με τη NOVA από το 2017 στο 2019. Τελικά, η Ξάνθη υπέγραψε...

Σχόλια