«Απόλυτη αδράνεια, καμία στήριξη, καμία βοήθεια, διαχωρισμό και ιδιαίτερη μεταχείριση στους ‘δικούς μας’», καταγγέλλει κατά της ΕΠΣ Δράμας ο συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι»
Η αδιαφορία των διοικούντων της ένωσης μας προς τα σωματεία και τα προβλήματα τους επιβεβαιώνεται περίτρανα για άλλη μια φορά.
Ο διαχωρισμός και η ιδιαίτερη μεταχείριση στους «δικούς μας» καλά κρατεί και άλλοι ας αφεθούν έρμαια της τύχης τους.
Περιμέναμε από τη διοίκηση, μέχρι την τελευταία μέρα να δούμε κατά πόσο είναι κοντά στις ανάγκες των σωματείων, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε από την αδιαφορία της.
Απόλυτη αδράνεια, καμία στήριξη και καμία βοήθεια. Τουλάχιστον μέσα από τον επίσημο δίαυλο επικοινωνίας, την ιστοσελίδα της ΕΠΣΔ.
Τα κλειστά γραφεία που δεν βγάζουν ανακοινώσεις και μένουν απαθή για τα όσα συμβαίνουν στην αθλητική και μη κοινωνία της Δράμας άνοιξαν για να δημοσιεύσουν ένα κείμενο ντροπής σε βάρος όσων αντιδρούν στα κέφια του πολυχρονεμένου μας.
Άνοιξαν επίσης, όμως με χαρακτηριστική καθυστέρηση για να μας ενημερώσουν για την αποζημίωση ειδικού σκοπού, μερικές μέρες πριν την εκπνοή της, παραπέμποντας το κάθε σωματείο στο λογιστή του ή στον Γεν. Γραμματέα της ένωσης που διαθέτει εμπειρικές γνώσεις λογιστικής.
Από εκεί και πέρα σιγή.
Σαν να έχει καλυφθεί το θέμα από όλες τις πλευρές του!
Καμιά επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο για όσους δεν είναι διερχόμενοι από το …καφέ της χαράς
Ωστόσο μάθαμε ότι επιλεκτικά και πάλι κάποιοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στην καταβολή των 800 ευρώ. Ένα ποσό που μπορεί να κλείσει κάποιες τρύπες, κάποια από τα χρέη που από το πρωί ως το βράδυ τρέχουν για να καλύψουν οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων μας.
Και επειδή όπως είπαμε φαίνεται να υπάρχει μια επιλεκτική ενημέρωση, θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ότι σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου είναι η τελευταία μέρα για την ανάκληση των δηλώσεων που έχουν κατατεθεί για το επίδομα των 800 ευρώ προς τα σωματεία.
Λόγω της ελλιπέστατης ενημέρωσης από τους διοικούντες της ένωσης μας, υπάρχουν σωματεία που παρότι έχουν το ΚΑΔ δεν πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις και συνεπώς δεν δικαιούνται το επίδομα.
Σε μια τέτοια περίπτωση, που αφορά κατά κύριο λόγο τα σωματεία που δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα, είναι καλό να γίνει –ως αύριο- η ανάκληση.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι κατά τον νόμο των σωματείων που δεν είναι δικαιούχοι και δεν έχουν κάνει ανάκληση ότι δεν προβλέπεται κάποιο χρηματικό πρόστιμο, όπως ψευδώς έχει διοχετευτεί, παρά μόνο οι κυρώσεις που προβλέπονται για την περίπτωση μιας ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης.
Με εκτίμηση
Η Ομάδα στήριξης
Δαμιανός Καγγελίδης , Νίκος Χαρακίδης , Γιώργος Βουγιουκλής , Χαράλαμπος Καρυπίδης , Γιώργος Νταλίδης , Κώστας Καρανικόλας , Πέτρος Παπαδόπουλος , Κώστας Αργυριάδης , Γιάννης Κεσκίνογλου , Αριστείδης Μανδρατζής , Κοσμάς Ευθυμιάδης , Σπύρος Αποστολίδης , Δημήτρης Κότιος, Νίκος Καλονικίδης , Γιώργος Σανοζίδης , Παύλος Μανδρατζής , Γιώτης Θεοδωρίδης , Κώστας Χ΄΄Kυριάκου , Σπύρος Φερσιζίδης , Παναγιώτης Κωνσταντινίδης , Νίκος Καλπακίδης ,Στέλιος Σταματάκης , Κωνσταντίνος Ζιμπίδης , Δημήτρης Περσίδης