Ανύπαρκτο το έργο τους στη διαιτησία

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στον περσινό απολογισμό της ΚΕΔ, στο πλαίσιο της ΓΣ της ΕΠΟ, θα τον πιάσει ένα μεγάλο χασμουρητό. Με στατιστικά κρύβονται πίσω από το ανύπαρκτο έργο τους και προσπαθούν να αποδείξουν ότι πήγαν καλά. Αναφέρονται στους πόσους ορισμούς έκαναν και στις βαθμολογίες των διαιτητών, ενώ το ζητούμενο είναι τα κραυγαλέα λάθη που γίνονται, επίσης και το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και η διαιτησία 100-0 κατά του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, αναφέρουν πόσα σεμινάρια έχουν γίνει, όμως κι εκεί έχουμε ανύπαρκτο έργο. Το επίπεδο των ρέφερι είναι χαμηλό και αυτό ομολογεί μέχρι και η UEFA. Φάνηκε και με τη χρήση του VAR που από εργαλείο του ποδοσφαίρου, το... εξέλιξαν σε εργαλείο της «εξυγίανσης». Χώρια που στα σεμινάρια τους έλεγαν ότι οι διαιτησίες τους ήταν πετυχημένες σε ποσοστό 80-85 % και μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι αναρωτιόντουσαν για ποια χώρα μιλάνε ή τσιμπιόντουσαν για να δουν αν ονειρεύονται.
Ακόμη και οι απολογισμοί που έκαναν οι Περέιρα, Μάριν ήταν μια... τρύπα στο νερό και μόνο με στατιστικά, όμως το επίπεδο των ρέφερι είναι χαμηλό, το... ομολογεί και η UEFA. Αν ήταν σε άλλη χώρα θα είχαν φύγει με το... καλημέρα, μαζί με τους Ελληνες της ΚΕΔ. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πριν από δυο χρόνια είχαν εξαγγείλει ένα τετραετές πλάνο ανάπτυξης της διαιτησίας, της πλάκας ήταν, όμως δεν υλοποίησαν ούτε αυτό!