Συλλυπητήρια ΕΠΟ, ΚΕΔ και διαιτητών της Λίγκας για τον Γιώργο Κουκουλάκη

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/ΕΠΟ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την αδόκητη απώλεια του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση επί δεκαετίες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές που ανέδειξε η Ελληνική Διαιτησία και με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Αιωνία του η μνήμη.
Η ανακοίνωση των διαιτητών της Λίγκας:

<< Συλλυπητήρια Ανακοίνωση>>

Το σώμα Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Super League 1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Κουκουλάκη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ο οποίος αποτέλεσε αξιόλογο μέλος της οικογένειας της ελληνικής διαιτησίας.
Σε κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά…
Αγαπητέ – φίλε Μιχάλη, καλή δύναμη και να ξέρεις ότι όλοι οι διαιτητές σου συμπαραστεκόμαστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
 Με εκτίμηση,
Οι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητών Super League 1   

Σχόλια