Νέα βόμβα Μαρινάκη: «Ο Βόλος είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ»

-Καταγγελία-σοκ και για δεύτερο... παράρτημα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού στο ΔΣ της Λίγκας. Αιχμές και για Παναιτωλικό...

Συνέχισε την επίθεση στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βάζοντας στο... κάδρο της πολυϊδιοκτησίας και τον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Επίσης, άφησε αιχμές και για τον Παναιτωλικό.
Πιο συγκεκριμένα ο Μαρινάκης, στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, επανήλθε με νέα επίθεση στον ΠΑΟΚ, όταν η κουβέντα έφτασε στην Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: «Σας θυμίζω ότι ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Επίσης, σας θυμίζω ότι Ολυμπιακός είναι υπέρ  της κεντρικής διαχείρισης». Με αφορμή αυτό μίλησε ξανά για πολυϊδιοκτησία, βάζοντας στο κάδρο και τον Βόλο: «Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη  ομάδα που θα,απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».
Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης άφησε αιχμές για τον Παναιτωλικό, όταν ο Κωστούλας ζήτησε κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά: «Πήρατε χαρτάκι από τον Γκαγκάτση; Όσο υπάρχουν δορυφορικές ομάδες στη Λίγκα, δεν θα,υπάρχει κεντρική διαχείριση».
Κωστούλας: «Να μας πει ο κ.Μαρινακης αν συμφωνεί με τον κ.Αγραφιώτη».
Μαρινάκης: «Κύριε Κωστούλα, υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό».


Σχόλια