Ο Γραμμένος που ήθελε να διώξει τη FIFA! - Γελάστε ελεύθερα!

-Αν και η παγκόσμια ομοσπονδία αποτέλεσε άλλοθι στις... σφαγές της «εξυγίανσης», είναι ένας λόγος που ο πρόεδρος της ΕΠΟ έπρεπε να παραιτηθεί.


«Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος στις 18 Αυγούστου 2017, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών της ομοσπονδίας που ανέδειξε τη διοίκησή του. Όμως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά η κατάσταση έγινε χειρότερη, με αποτέλεσμα FIFA, UEFA να αυξήσουν την παρουσία τους, στέλνοντας Επιτροπή Παρακολούθησης και μετά τον υπερσύμβουλο Φούσεκ. Και μόνο αυτή η δήλωσή του, ότι θα ...έδιωχνε την FIFA δείχνει ότι απέτυχε, άρα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.
Αν και η παγκόσμια ομοσπονδία αποτέλεσε άλλοθι στις... σφαγές της «εξυγίανσης», είναι ένας λόγος που ο πρόεδρος της ΕΠΟ έπρεπε να παραιτηθεί αφού ο συγκεκριμένος στόχος δεν επιτεύχθηκε. Μας έλεγαν ότι «κάνουν ό,τι θέλει η FIFA»! Φυσικά, ουδείς τους πίστευε αλλά το θέμα είναι ότι η FIFA και η UEFA δεν αντιδρούσε!
Περί... ισονομίας (χα, χα, χα)!
 «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», ανέφερε επίσης ο Γραμμένος στις... προγραμματικές του δηλώσεις του καλοκαίρι του 2017. Με αυτό δεν συμφωνούν οι μισές και πλέον ομάδες της Superleague!
Παγκόσμιο φαινόμενο
Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, πρόεδρος ομοσπονδίας να τα βάζει μόνο με μια ομάδα! Δεν είναι μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του Γραμμένου κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη στην εκπομπή του Θωμαϊδη. Στις 3 Φεβρουαρίου 2018, η ΕΠΟ έβγαλε και ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού επειδή με επιστολή του Σάββα Θεοδωρίδη ζητούσε να αντικατασταθούν οι διαιτητές του αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο (σ.σ. Παπαπέτρου και 4ος ο Σιδηρόπουλος). Όμως, τον Μάιο που τσακώνονταν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για το ποιος θα παίξει στον μεταξύ τους τελικό έφεραν τον Ισπανό Μπορμπαλάν, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν είχε διαψευστεί. 

Σχόλια