Γίνονται ρεζίλι με συμμαχία - Κάποιοι... σερβίρουν «καμένο» φαγητό!

Μπορεί η φράση «απίστευτο κι όμως ελληνικό» να είναι κοινότυπη, όμως ταιριάζει γάντι στα... νταούλια που προσπαθούν να παίξουν κάποιοι, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ που πιθανόν να μη γίνουν τον Ιούλιο αλλά τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι φαντάστηκαν ότι μπορεί να επανέλθει η συμμαχία-τέρας των μπλοκ του βορρά και του νότου ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, με τον ΠΑΟ ξανά «κερασάκι» στην τούρτα. Και για να δείτε τη... σοβαρότητα της «είδησης» είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν ότι έχει «αυτοδυναμία» το μπλοκ του ΠΑΟΚ, ή της ΑΕΚ, αντίστοιχα.
Με άλλα λόγια κάποιοι θέλουν να αναβαθμίσουν το ποδόσφαιρο, αυτοί που το ξευτίλισαν όσο δεν πάει. Με κάτι τέτοια είναι που γελάνε μέχρι και τα παρδαλά κατσίκια.
Στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πως αυτή η... συμμαχία-τέρας ήταν η μόνη ελπίδα του Γραμμένου για να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος. Όμως, κάποια πράγματα δεν γίνονται.
Να μην παραβλέπουμε ότι οι μνηστήρες της προεδρικής καρέκλας της ΕΠΟ είναι έξι! Τρεις από το μπλοκ του βορρά, δυο από αυτό του νότου και ένας πρόεδρος ΠΑΕ του νότου που θα ήθελε να είναι κοινής αποδοχής, όμως δεν είναι! Πάντως, τον... ακούει η ένωση όπου εδρεύει η ΠΑΕ!
Δηλαδή, γίνεται χαμός για την προεδρική καρέκλα της ΕΠΟ που όμως μετά τις προτάσεις των FIFA, UEFA δεν θα είναι η ΕΠΟ που ξέρουμε.  

Σχόλια