Τσακώθηκαν για Λυσάνδρου

Κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι υπάρχει συμμαχία-έκτρωμα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό «κερασάκι» στην τούρτα, επειδή ήθελαν κάποιον να αδικείται αρχικά, μέχρι για ξανατσακωθούν... Όμως, πως γίνεται να τα έχουν βρει, ενώ έχουν τσακωθεί για τον Λυσάνδρου;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον ΠΑΟΚ τα έχουν μαζί του επειδή δεν θέλει να ακούσει τίποτα για το... κίνημα της παύλας, αλλά κάνει το λογικό. Ο πρόεδρος της Λίγκας περιμένει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό αλλά και τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα των άλλων χωρών.
Όμως, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό επέφερε παρασκηνιακή σύγκρουση. Και να σκεφτεί κανείς, πριν ο Λυσάνδρου εκλεγεί στην προεδρία της Λίγκας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης διατυμπάνιζε τη φιλία μαζί του. Υπενθυμίζουμε ότι αντίπαλος του Λυσάνδρου στις εκλογές της διοργανώτριας ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει... μέτωπο και στη Superleague. Εκτός από τον Μάκη Γκαγκάτση, στις συνεδριάσεις θα παίρνει μέρος και ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος επέστρεψε, αποτυγχάνοντας να σταδιοδρομήσει στην πολιτική.
Με αυτά τα δεδομένα, γίνεται αντιληπτό πως η συμμαχία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είναι «αέρας κοπανιστός». Άλλωστε, προσπάθησαν να πείσουν για αυτή, οι ίδιοι που διατυμπάνιζαν ότι η ΑΕΚ ελέγχει τις ενώσεις, άρα δεν ισχύει ούτε αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει την πλειοψηφία.


Σχόλια