Θα προκαλούν μέχρι το τέλος


-H ανίκανη και ακατάλληλη ΚΕΔ ονειρεύεται να βγάλει πίνακες, προκειμένου να δεσμεύσουν τους επόμενους

Αυτή η ΚΕΔ δεν αλλάζει... Το μόνο που ενδιαφέρει τον Περέιρα και την «κομπανία» του είναι να προκαλούν μέχρι το τέλος. Παράλληλα τους λείπει και η φαντασία καθώς κάνουν τα ίδια και τα ίδια για το... καλό της «εξυγίανσης».
Δεν σέβονται ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε την επόμενη ΚΕΔ. Φυσικά, κανείς δεν θα περίμενε να σεβαστούν τις FIFA, UEFA, τις οποίες, αν μην τι άλλο, εκθέτουν όσο δεν παίρνει.
Για την ακρίβεια ετοιμάζονται να εκθέσουν τις FIFA, UEFA. Ο Περέιρα και η... κομπανία του, η ανίκανη και ακατάλληλη ΚΕΔ έχουν σχέδιο να βγάλουν πίνακες πριν εγκαταλείψουν τα πόστα τους, προκειμένου να δεσμεύσουν την επόμενη ΚΕΔ.
Θα ανεβάσουν από τη δεύτερη κατηγορία τους διαιτητές που τα έκαναν μαντάρα στη Superleague 2 και στη Football League. Επίσης, θα κρατήσουν στη Superleague 1 τους διαιτητές που προκάλεσαν, αν και FIFA, UEFA θέλουν σαρωτικές αλλαγές, αρχής γενομένης από τον πίνακα των διεθνών ρέφερι, αλλά και να φύγουν οι ρέφερι που προκάλεσαν. Αυτή η εντολή θα δοθεί στη νέα ΚΕΔ, την οποία θα στελεχώνουν τρεις ξένοι παράγοντες της διαιτησίας.
Η ΚΕΔ κάνει τα ίδια και τα ίδια. Και πέρσι, άσχετα αν τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή, ήταν αυξημένες οι πιθανότητες να φύγουν, παρόλα αυτά ήθελαν να βγάλουν πίνακες από τον Μάιο. Τελικά τους έβγαλαν στις 17 Ιουλίου, επειδή τους σταμάτησε ο Γραμμένος για να μην υπάρχει γκρίνια στη ΓΣ της ΕΠΟ, όπως έναν χρόνο νωρίτερα, και επειδή δεν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό του Περέιρα, άρα υπήρχε πιθανότητα να φύγει.
Όμως, γιατί θέλουν να δεσμεύσουν την επόμενη ΚΕΔ; Για να μην χαλάσει η... κομπόστα της «εξυγίανσης»; Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ότι, σε συνεργασία με τις FIFA, UEFA θα υπάρξουν αλλαγές στη διαιτησία και είναι αυτονόητο ότι οι τωρινοί (αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από τους παράγοντες και τους διαιτητές) δεν χωρούν στη νέα κατάσταση. 

Σχόλια