Μια... βουτιά στο βυθό της ελληνικής διαιτησίας


Ιδού η απόδειξη

Η ελληνική διαιτησία πατώνει και τους πήραν χαμπάρι μέχρι και στην UEFA. Έτσι, τον Ιανουάριο δεν ανέβηκε κανείς κατηγορία! Η μεγαλύτερη απόδειξη για το πού οδήγησε τη διαιτησία η ΚΕΔ των Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ, η ΚΕΔ που κοστίζει άνω των 700.000 ευρώ τον χρόνο, αποτελούν οι αξιολογήσεις της UEFA, καθώς και οι διεθνείς ρέφερι κατατάσσονται σε κατηγορίες, ανάλογα με τις ικανότητές τους, που είναι η ελίτ, η πρώτη κατηγορία, η δεύτερη και η τρίτη. Ετσι, προωθούνται ανάλογα με τις επιδόσεις τους στους διεθνείς αγώνες.

Μεγάλη ήττα


Οι… διαιτητάρες της «εξυγίανσης», πιο συγκεκριμένα οι Παπαδόπουλος, Τζήλος, Σκουλάς και Διαμαντόπουλος είναι στην τρίτη και τελευταία κατηγορία της UEFA. Προσέξτε, τέσσερις διαιτητές στον πάτο και δεν ανέβηκε κανείς. Αυτό είναι μεγάλη ήττα ειδικά για τον Παπαδόπουλο, το να είναι στην τελευταία κατηγορία, ενώ είναι διεθνής από το 2017! Δεν έχει προηγούμενο! Επίσης, οι Κομίνης, Παπαπέτρου είναι στη δεύτερη κατηγορία και η Ελλάδα δεν έχει ρέφερι στην πρώτη κατηγορία, παρά μόνο τον Σιδηρόπουλο στην ελίτ. Όμως, Ρουμανία, Σλοβενία έχουν από δυο ρέφερι στην ελίτ.

Τον εξέθεσε

Άλλη μια ιστορία: Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 σφύριξε ο Φινλανδός διαιτητής Γκεστράνιους, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Είναι ο ρέφερι, ο οποίος εξέθεσε τον απαράδεκτο Σιδηρόπουλο, ο οποίος ήταν στο VAR. Δυο φορές τον έστειλε στην οθόνη του γηπέδου, σε ισάριθμα πεσίματα παικτών του ΠΑΟ, προφανώς ο... κορυφαίος τα θεώρησε πέναλτι, όμως ο Γκεστράνιους έδειξε «παίζεται»! Μάλιστα, μετά το ματς ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ και του Σιδηρόπουλου. Κι όμως, ο Περέιρα τον ξανάβαλε VAR και στα πλέι οφ (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός)!

Σχόλια