«Αστρολόγοι» του ποδοσφαίρου

Κάθε μέρα βγαίνει και τουλάχιστον ένας παράγοντας ή... ειδικός του ποδοσφαίρου που έχει κοιτάξει τη... μαγική σφαίρα, προτιμώντας να μιλήσει για το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα, αντί για τους ειδικούς. Η ανυπομονησία κάποιων για να μιλήσουν είναι μεγάλη που δεν περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η πανδημία του κορονοϊού. Μιλάμε για πολύ περίεργα πράγματα.
Εντάξει, έχει και μια πλάκα, εννοούμε ότι παράγοντες ή ειδικοί του ποδοσφαίρου «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες», σύμφωνα με την γνωστή λαϊκή ρήση, όμως δεν είναι επιδημιολόγοι. Απλά, έχουν μάθει να είναι πάνω από όλους και όλα, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτό τους ξεπερνά. Κάποιοι από αυτούς είναι περισσότερο αρμόδιοι να αναλύσουν την... πορδή, όχι όμως για τον κορωνοϊό. Για το τελευταίο μυρίζουν τα... νύχια τους.
Και η πλάκα είναι ότι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δείχνουν ότι δεν θέλει να παιχθεί ποδόσφαιρο! Δεν κρατάνε ούτε μια πισινή.
Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην ήταν παράγοντες του ποδοσφαίρου αν δεν υπήρχαν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και μιας που το αναφέραμε, ας κοιτάξουν το θέμα με τα τηλεοπτικά, επειδή το καλοκαίρι θα ψάχνουν μαντήλι για να κλάψουν. Αυτό δεν το βλέπουν να έρχεται; Μόνο για τον κορονοϊό ξέρουν να μιλάνε;

Σχόλια