Ο Ολυμπιακός έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στους Ελληνες διαιτητές – Ζήτησε ξένους στο χορτάρι και στο VAR


-Τόσο στα πλέι οφ όσο και στους ημιτελικούς Κυπέλλου.

Οι Ελληνες διαιτητές της... εξυγίανσης τα έχουν κάνει μαντάρα και στο χορτάρι και στο VAR, αλλοιώνοντας αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος αφού από τη στιγμή που στην πλειοψηφία τους είναι ακατάλληλοι να σφυρίζουν, το ίδιο ισχύει και  για τον έλεγχο των φάσεων. Οι Ελληνες διαιτητές έχουν μείνει μεταξεταστέοι και στο Κύπελλο, αφού εξαιτίας των λαθών «επιστράτευσαν» και εκεί το VAR για τους αγώνες της προημιτελικής φάσης, αν και δεν προβλεπόταν.
Παράλληλα, σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για τα «πράματα και θάματα» των Ελλήνων ρέφερι. Η διαιτησία παίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και «ρυθμίζει» μέχρι και τις θέσεις των πλέι οφ.
Σήμερα λοιπόν ο Ολυμπιακός έκανε δυναμική παρέμβαση στο ΔΣ της Λίγκας, βγάζοντας «κόκκινη κάρτα» στους Ελληνες ρέφερι αναφορικά με τους αγώνες που απομένουν, με εξαίρεση της τελευταία αγωνιστική της Superleague. οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να γίνει αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR τόσο στα πλέι οφ όσο και στους ημιτελικούς Κυπέλλου. Για να είναι δεσμευτική η απόφαση, ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει αίτημα και στην ΚΕΔ από την πλευρά της διοργανώτριας.
Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», το παρών στο ΔΣ της Λίγκας έδωσε οι αντιπρόεδροι Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης και η Γενική Διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Σχόλια