Η Τούμπα είναι «ζούγκλα» και οι αρμόδιοι αμολάνε αετό


Η… εξυγίανση είναι για τους άλλους και όχι για τον ΠΑΟΚ. Ως γνωστόν, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους καλόμαθαν οι Κυβερνήσεις, να είναι πάνω από τους νόμους και τους κανονισμούς. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν τις χαμένες Κυριακές τους και πως θα μείνει το 100-0 υπέρ της ομάδας τους. Αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες που γελάνε μαζί τους, ειδικά με κάποια περιθωριακά σάιτ που το παίζουν αντικειμενικά, όμως όλα τα κάνουν, επειδή το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν προπαγάνδα.
Ο Ολυμπιακός κατάγγειλε λεπτομερώς τι έγινε την Κυριακή (23/02) στην Τούμπα για το ματς της 25ης αγωνιστικής, όπως είχαν καταγγείλει, στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ, στο ίδιο γήπεδο και οι Παναθηναϊκός, Αρης. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε! Το ίδιο θα γίνει καθώς και πάλι οι αρμόδιοι δεν είδαν τίποτα.
Ας μην ξεχνάμε και καταγγελίες του Ολυμπιακού για όσα έκαναν την προηγούμενη σεζόν, σε βάρος και του Μαρινάκη.
Σύμφωνα ρεπορτάζ της 11ης Φεβρουαρίου 2019 στην ομάδα του Πειραιά ήταν εξοργισμένοι από όσα έζησαν από τον ΠΑΟΚ. Από τον πειραϊκό σύλλογο τονίστηκε ότι δεν εμποδίστηκε μόνο η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι.
Επίσης αναφέρθηκε πως οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν από αγνώστους που είχαν μπει στον χώρο. Θυμίζουμε επίσης την αναφορά για μπουκάλια και αντικείμενα στο πούλμαν του Ολυμπιακού αλλά και την καταγγελία για επίθεση στον Φρανσουά Μοντέστο.
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσης θεώρησαν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί και ότι στον χώρο υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι αλλά και οι σεκιούριτι δεν φορούσαν γιλέκα σεκιούριτι αλλά μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά και προπηλάκιζαν τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό είχαν σοβαρά παράπονα και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ελληνική Αστυνομία και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση.
Στο ματς της τρέχουσας σεζόν με τον Αρη, δεν μπήκαν μέσα και το διέκοψαν προσωρινά, με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ; Κι αυτό τυχαίο;
Πιο συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» ανέφεραν στην ανακοίνωση τους (με ημερομηνία 23/09/19) για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Λίγκας πως στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής, νομιμότητας και «ευ αγωνίζεσθαι» και κάνει λόγω για… περίεργους τύπους με διαπιστεύσεις που έκαναν βόλτες πίσω από τον πάγκο της ομάδας και έφτασαν κοντά και στο μπουθ που φιλοξενούνταν ο Θόδωρος Καρυπίδης. Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν πως υπήρχε λεκτική επίθεση στην αποστολή της ομάδας, κατηγορεί τις Αρχές για ελλειπή μέτρα και αναφέρεται και στις κροτίδες που έπεφταν στο πρώτο ημίχρονο και δεν έγινε η παραμικρή σύσταση από τα μεγάφωνα. Μάλιστα, υποστήριξαν πως είχαν και φωτογραφίες.
Είναι τυχαίες οι καταγγελίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, καταγγελίες για «όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, για την ένατη αγωνιστική, στην είσοδο των αποδυτηρίων, που σε κάθε περίπτωση απέχουν παρασάγγας από την έννοια της φιλοξενίας και της ποδοσφαιρικής προόδου που επιδιώκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ οφείλουν να εκλείψουν από τα γήπεδα, εάν πραγματικά υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχόλια