Ο Γραμμένος «αποκλείστηκε» από το Μαξίμου, Περέιρα και λοιποί της ΚΕΔ από παντού!


-Κατά τα άλλα μας έλεγαν ότι στηρίζουν τα «πράματα και θάματα» στη διαιτησία

Ήρθε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και στο δείπνο που παρέθεσε ο Γραμμένος δεν κλήθηκαν οι Περέιρα, Μάριν και Λίντμπεργκ. Κατά τα άλλα, μας λένε ότι τους ακατάλληλους παράγοντες της διαιτησίας στηρίζουν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Όμως, η αλήθεια είναι πως η ΚΕΔ είναι τελειωμένη και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, ενώ κάποιες διαρροές αναφέρουν πως η UEFA τους χτύπησε «καμπανάκι» και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Έγινε συνάντηση του Μητσοτάκη με τους Τσέφεριν και Κλαρκ. Στο Μέγαρο Μαξίμου πήγαν όλοι οι υπάλληλοι, μεταξύ αυτών οι Λάκοβιτς, Χούμπελ, Φούσεκ, όχι όμως και ο Γραμμένος! Αν και το πρωτόκολλο «επιβαλλει να παρίσταται και η ομοσπονδία σε συναντήσεις με εκπροσώπους κυβερνήσεων. Άρα, κανείς δεν ασχολείται και με τον Γραμμένο, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την προεδρική καρέκλα της ομοσπονδίας στις εκλογές που θα γίνουν, το αργότερο στις 31 Ιουλίου. Δεν τον θέλουν ούτε από το μπλοκ του βορρά.
Γραμμένος, Περέιρα και ΚΕΔ είναι τελειωμένοι. Είναι λάθος να μένουν, καθώς το ξέρουν όλοι ότι μετά το καλοκαίρι θα αποτελέσουν παρελθόν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία, κανονικά ορισμούς δεν πρέπει να κάνουν οι Περέιρα, Μαρίν. Πρέπει να γίνονται απευθείας από την UEFA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση κ. Α. Τσέφεριν με κ. Ευ. Γραμμένο στην Αθήνα
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:30
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, συνοδευόμενος απο τον διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιων της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Στην Αθήνα βρίσκονται επίσης ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) κ. Γκρεγκ Κλαρκ και η διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιων Ευρώπης κα Έμιλι Σο.
Ο πρόεδρος της UEFA και οι συνεργάτες του, καθώς και οι εκπρόσωποι της FIFA, είχαν απόψε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA  κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ και του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ κ. Αλέξη Δέδε.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος υποδέχθηκε τον κ. Τσέφεριν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ευχαρίστησε τον πρόεδρο της UEFA για την στήριξή της στην συνολική προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν διεξοδικά τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στο Ελληνικό ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γραμμένος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του κ. Τσέφεριν και των επίσημων καλεσμένων της ΕΠΟ.