Η Ξάνθη μίλησε και νομίζει ότι έχει χιούμορ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ – Όμως, για την πολυϊδιοκτησία δεν εμφανίστηκε κάποιος από την ΠΑΕ στην ΕΕΑ για να δώσει απαντήσεις – Ο Καλπαζίδης που είναι; - Αν φοβόταν επεισόδια το λογικό ήταν να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, όμως η Ξάνθη έδωσε μόνο στους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Ξάνθης που εκτίθεται καθώς δεν δίνει απαντήσεις, παρά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η «κακομοίρα η Ξανθούλα», όπως αυτοαποκαλείται που θα είναι «και “Γ……..” και “ΓΔΑΡΜΕΝΗ”», όπως γράφει, κατά τα άλλα δεν απαντά επί της ουσίας αλλά φαίνεται πως επιχειρεί να προκαταλάβει τις εντυπώσεις, προτείνοντας στρίψιμο κέρματος αντί για ποδοσφαιρικό αγώνα. Ένα ματς για το οποίο η διοίκησή της έδωσε 1.600 εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δεν έβγαλε καθόλου εισιτήρια για τους δικούς της, καθώς θα μπουν στα Πηγάδια, ιδιοκτησίας του Καλπαζίδη του ανιψιού του Σαββίδη, μόνο όσοι έχουν κάρτα μέλους. Όμως, αν φοβόταν επεισόδια το λογικό ήταν να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, όμως η Ξάνθη έδωσε μόνο στους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε λίγες ώρες παίζει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα σενάρια και το τι θα συμβεί, είναι τα εξής:
ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο:
Η Ξάνθη κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο:
Όλο αυτό έγινε για να υπάρχει ένα μεγάλο “ξεκάρφωμα” για την πολυιδιοκτησία και ότι και καλά… δεν τρέχει τίποτα.
ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο:
Η Ξάνθη χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο:
Η Ξάνθη άνοιξε χέρια, πόδια κτλ. κι έχασε από τον ΠΑΟΚ μιας κι έχουν “ερωτικές” σχέσεις.
Δηλαδή κατά τον ποιητή ό,τι και να κάνει η κακομοίρα η Ξανθούλα και “Γ……..” και “ΓΔΑΡΜΕΝΗ” θα είναι.
Προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα ανωτέρω προτείνουμε να παραταχθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να το παίξουμε στο κέρμα!
Κεφάλι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γράμματα εμείς (ως κέρμα να επιλεγεί η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” δραχμή)”.



Σχόλια