Τι Περέιρα, τι Μάριν

Καθόλου τυχαίος δεν είναι ο διαχωρισμός του Περέιρα με τον Μάριν από το σύστημα της προπαγάνδας. Όμως, δεν απευθύνονται σε αφελείς, επειδή όλοι ξέρουν πως είναι μια από τα ίδια! Στην ίδια ΚΕΔ είναι, την ίδια ευθύνη έχουν, όπως και ο Λίντμπεργκ, παράλληλα και οι υπόλοιποι Ελληνες που στελεχώνουν το κορυφαίο όργανο της διαιτησίας.
Το… σύστημα «θέλει» τους ορισμούς να αναλάβει ο Ισπανός, που όμως δεν διαφέρει σε τίποτα από τον απαράδεκτο Πορτογάλο, όμως προσπαθούν να μας τον παρουσιάσουν ως βήμα… πρόοδου! Χώρια που υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θεωρούν ότι ο Μάριν κάνει και τώρα τους ορισμούς, με τον Περέιρα να επιβλέπει. Όμως, δεν μας λένε πως γίνεται οι ορισμοί να μην διαφέρουν από τη… σαλάτα του Πορτογάλου και οι ρέφερι να έχουν ασυλία, με κορυφαία παραδείγματα τους Ευαγγέλου, Φωτιά που τους έχουν ακόμη στον πίνακα!
Τι Περέιρα, τι Μάριν, λοιπόν. Από τη στιγμή που οι διαιτητές δεν τιμωρούνται έχει ευθύνη και ο Ισπανός, όπως και οι λοιποί της ΚΕΔ που δεν παρεμβαίνουν για να τον σταματήσουν. Εκεί έχουν αρμοδιότητα, άρα αποτελεί και την κορυφαία απόδειξη ότι όλοι το ίδιο είναι! Και ο Περέιρα δεν έχει το αλάθητο, το αντίθετο, καθώς η διαιτησία είναι από τις χειρότερες όλων των εποχών. Θα είναι πρόοδος να φύγουν όλοι και να μην ορίζουν στα πλέι οφ.

Σχόλια