Ο Περέιρα στέλνει τον κουμπάρο του Τεβεκέλη στο Καραϊσκάκη – Κάποιος να τους μαζέψει


Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Παράλληλα, ο Μέλο Περέιρα φροντίζει να μας δείξει ότι είναι ακατάλληλος για ορισμούς.
Απόδειξη ότι ο απίθανος Πορτογάλος όρισε τον Τικόζογλου για να βαθμολογήσει τον διαιτητή Τσαγκαράκη (Χανίων) και τους βοηθούς Καρσιώτη (Κορίνθου) και Σινιοράκη (Χανίων) στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός. Ποιος είναι ο Αλέκος Τικόζογλου; Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί είναι κουμπάρος του Μάλαμα Τεβεκέλη, του πρώην διαιτητή και πρώην μέλους της ΚΕΔ, ο οποίος τώρα είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα είναι σύμβουλος διαιτησίας,
Επίσης, ο Τικόζογλου υπήρξε και εκλεκτός του Γραμμένου, καθώς όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν πρόεδρος στην ΕΠΣ Μακεδονίας, είχε μπει επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ένωσης. Είναι και φίλος με τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαραϊδάρη στο Facebook. Ακόμη, τον Δεκέμβριο του 2018 το όνομά του έπαιξε για την ΚΕΔ αντί του Τσαχειλίδη.
Ο Τικόζογλου ανέβηκε στη Λίγκα ως παρατηρητής ανέβηκε επί Γραμμένου στην ΕΠΟ.
Μήπως, θέλουν να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό;
Τέτοιες επιλογές, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν φταίνε οι διαιτητές ή οι παρατηρητές αλλά η ΚΕΔ που τους επιλέγει, δείχνουν ότι οι προκλήσεις θα συνεχιστούν και στα πλέι οφ.

Σχόλια