Κούγιας κατά «συνεργείου», Κομίνη, Διαμαντόπουλου, Μποροβήλου, Λάκοβιτς, Περέιρα – «Να καταλάβουν τι κάνει με τους διαιτητές τρία χρόνια τώρα»


Ενώ ο αγώνας Βόλος-Λάρισα 0-0 ήταν σε εξέλιξη, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ έβγαλε… σαρωτική ανακοίνωση, με αφορμή τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) και του Κομίνη που ήταν στο VAR. Η αποβολή του Μάρκοβιτς της ΑΕΛ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έφερε και την αντίδραση του Αλέξη Κούγια.
Με δύο προσωπικές δηλώσεις του, όπου στη μία αναφέρει χαρακτηριστικά «Τον έναν τον βλέπω να ψαρεύει στην Ηγουμενίτσα» και «Τον άλλον να πίνει καφέ με τον Μποροβήλο», τονίζοντας ότι μέχρι τον Ιούνιο το «συνεργείο» θα έχει εξαφανιστεί.
 Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Κούγιας:
«Ότι και να γίνει σήμερα το συνεργείο θα καταλάβει μέχρι τον Ιούνιο ότι θα έχει εξαφανιστεί.
Τον έναν τον βλέπω να ψαρεύει στην Ηγουμενίτσα στους κόλπους προς τα Σύβοτα, γιατί μαθαίνω ότι δεν κάνει καμιά δουλειά.
Τον άλλο που έπρεπε να έχει αποβάλει τον Ντεντάκη δυο φορές ως τώρα και δεν έχει βγάλει ούτε κίτρινη κάρτα, τον βλέπω να πίνει καφέ συνέχεια με τον Μποροβήλο.
Ελπίζω να βλέπουν το παιχνίδι όπως γνωρίζω ο κ. Λάκοβιτς και οι υπόλοιποι της UEFA, για να καταλάβουν τι έχει κάνει ο κ. Περέιρα με τους διαιτητές 3 χρόνια τώρα».
Στη δεύτερη δήλωσή του κάνει λόγο για τον διαιτητή που ανέχεται το θέατρο των παικτών του Βόλου και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχουν μείνει καθόλου τρένα γιατί τα τελείωσε ο Μελισσανίδης».
Αναλυτικά και η δεύτερη δήλωσή του:
«Ρε Διαμαντόπουλε 2 φορές έχουν πέσει μπροστά σου μες στην περιοχή κάνοντας θέατρο και δεν έβγαλες κίτρινη κάρτα, πότε θα βγάλεις;
Δεν έχουν μείνει και καθόλου τρένα για να σφυράτε του χρόνου, γιατί τα τέλειωσε ο Μελισσανίδης...».

Σχόλια