Ο Καραντώνης που... έγραψε (εξυγίανση) στο Αγρίνιο σφυρίζει Ολυμπιακός-Ξάνθη

-Ο ίδιος ρέφερι είχε σφυρίξει και το ματς του 2018, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 3-0.

Τι θυμόμαστε από τον Καραντώνη (Ημαθίας); Ο 37χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει και το ματς της 13ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3, όπου ...έγραψε «εξυγίανση».
Πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο η ποδοσφαιρική λογική σήκωσε τα χέρια ψηλά:
1) Ο Ολυμπιακός που επιτίθονταν πήρε τέσσερις κίτρινες κάρτες από τον Καραντώνη και καμία ο Παναιτωλικός!
2) Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως ο Καραντώνης σφύριξε 13 φάουλ υπέρ του και έδωσε 25 στον Παναιτωλικό.
Η προηγούμενη φορά που ο Καραντώνης σφύριξε ματς των «ερυθρόλευκων»  ήταν στις 21/01/18,  πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0.
Επίσης, στις 19/08/17 διαιτήτευσε Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1, όπου:
Στο 51’ δεν απέβαλλε τον Ανδρεόπουλο που έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Πάρντο και του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, ενώ στο 44΄ο Ζίζιτς κλώτσησε τη μπάλα εκτός αλλά δεν παρατηρήθηκε ως όφειλε με κίτρινη κάρτα.
Ο Φατιόν κλωτσούσε συνεχώς τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά ο Καραντώνης και σε αυτή την περίπτωση δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του.
Βοηθοί του Καραντώνη στο ματς Ολυμπιακός-Ξάνθη θα είναι οι Καρατζίκας (Αθηνών), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), τέταρτος ο Μαλούτας (Ημαθίας) και παρατηρητής τους ο Καρατζάς (Εύβοιας). Στο VAR θα είναι ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και βοηθός του ο Βρέσκας (Ημαθίας).
Συνεχίζονται οι προκλήσεις με Ευαγγέλου, Φωτιά
Κίνδυνος να πάθουν υπερκόπωση οι Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φωτιάς (Πέλλας). Οι ρέφερι έμειναν δυο αγωνιστικές πρωταθλήματος για την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 και από τότε που επέστρεψαν πάνε... πετώνας! Εχουν γίνει τρεις αγωνιστικές και ορίστηκαν ισάριθμες φορές. Τον Χούμπελ και τον εαυτό του ξεφτιλίζει ο Περέιρα καθώς ο Αυστριακός είχε χαρακτηρίσει μη αποδεκτή την απόδοσή τους στο ματς του Πανθεσσαλικού...
Για την 22η αγωνιστική ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός και ο Φωτιάς ΟΦΗ-Λάρισα.