Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά – Ξεφτιλίζεται η Κυβέρνηση επειδή καταθέτει νομοσχέδιο για να σωθεί ο ΠΑΟΚ

-Ο εκβιασμός του ΠΑΟΚ πέρασε και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υπογράφει μια μεγάλη ντροπή, νομιμοποιώντας το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο.

Το αδίκημα της πολυϊδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο είναι από τα πιο βαριά που υπάρχουν, ας μην ξεχνάμε ότι η ΕΕΑ διαβίβασε τον φάκελο και στις εισαγγελικές αρχές. Βαρεία η παράβαση, βαριές και οι προβλεπόμενες ποινές...
Σύμφωνα με το Σύνταγμα όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο..
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν ένα σημαντικό βήμα για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Ομως, η Κυβέρνηση προκαλεί. Καταθέτει νομοσχέδιο, και μάλιστα εντός της ημέρας, για να τη γλιτώσει τον υποβιβασμό ο ΠΑΟΚ, μαζί και η Ξάνθη. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά. Δεν καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζονται; Γιατί δεν σέβονται τους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων; Γιατί δεν θέλουν ισονομία;
Ποια εθνική ασφάλεια; Για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ποιός ο λόγος που δεν αντέδρασαν;
Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται από τις FIFA, UEFA και στην Ελλάδα θα την... ευλογήσουν με νόμο! Ούτε στη ζούγκλα δεν γίνονται αυτά! Να εφαρμόζονται οι νόμοι ανάλογα με το ποιος του παραβαίνει. Είναι προσβολή στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία.
Και η Ξάνθη θα εξακολουθήσει να έχει της σχέσεις... αγκαλιάς με τον ΠΑΟΚ και να αλλοιώνεται το πρωτάθλημα όπως ήδη έχει γίνει; Και δεν θα τρέχει τίποτα;
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως μέχρι το απόγευμα η κυβέρνηση αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επομένως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό από τo πρωτάθλημα της Superieague.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα γίνονται με την καθοδήγηση του Αυγενάκη και ας τον βρίζει ο ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά στα χρονικά δικαιώνεται αυτός που παραβίασε το νόμο.

Ο εκβιασμός του ΠΑΟΚ πέρασε και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υπογράφει μια μεγάλη ντροπή, νομιμοποιώντας το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο.
Το νόμο τον αλλάζουν, όμως υπάρχει και ο Πειθαρχικός Κώδικας που προβλέπει υποβιβασμό! Αυτό είναι εύκολο να αλλάξει, θα το κάνει η ΕΠΟ «του δικού μας Γραμμένου».
Τώρα, πως θα περιμένουν από τους πολίτες να σέβονται το νόμο;
Πως θα σέβονται οι ομάδες τους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο;
Μεγάλη ξεφτίλα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη...