Ο ΠΑΟΚ λέει, λέει, λέει και προσπαθεί να διχάσει, οι Κυβερνήσεις κάνουν, κάνουν, κάνουν και δεν ντρέπονται


Δήθεν φωνάζει ο ΠΑΟΚ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μόνο γέλιο προκαλεί η συμπεριφορά της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία δεν είναι ικανοποιημένη παρά το σούπερ ρουσφέτι, το μεγαλύτερο που του έχει κάνει η τωρινή Κυβέρνηση, ξεπερνώντας και τα «ρουσφέτια» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάποιοι λένε ότι ξεπέρασε και τη φωτογραφική διάταξη για να σβήσει πρόστιμο-μαμούθ στη ΣΕΚΑΠ, όταν ήταν στην ιδιοκτησία του Σαββίδη. Με το... πραξικόπημα επιβεβαιώθηκε και ποια είναι η αγαπημένη ομάδα όλων των Κυβερνήσεων.

Πάντως, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προανάγγειλε ότι θα προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια, όχι για το πόρισμα αλλά για τη σύνθεσή της ΕΕΑ, δηλαδή δεν θέλει να κριθεί η ουσία. Επίσης, συνεχίζεται το μπούλινγκ στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τον Αυγενάκη να είναι θεατής και να μην παρεμβαίνει, καθώς ζητεί να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους.

Μήπως, να όριζαν υπεύθυνο τον ΠΑΟΚ να βγάλει απόφαση για την, σύμφωνα με την ΕΕΑ, πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη; Χώρια που κάποιοι προσπαθούν να δρομολογήσουν παρέμβαση δικαιοσύνης, ενώ κανονικά η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει, με αφορμή τις διχαστικές τοποθετήσεις ανθρώπων της ομάδας αλλά και τις ανακοινώσεις που πυροδοτούν τη βία;

Σχόλια