Ξεφτίλισαν το VAR, ξεφτίλισαν τη διαιτησία, ζητάνε και τα ρέστα – Ας βγουν από τη γυάλα της «εξυγίανσης»

-Ένα σχόλιο με αφορμή την επίθεση των διαιτητών στον Χούμπελ και στην ΚΕΔ επειδή... τελειώνουν τους Φωτιά, Ευαγγέλου και Φίλο...

Ζήτημα αρχής τίθεται με την επιστολή των διαιτητών και των βοηθών της Λίγκας με την οποία εξαπολύουν επίθεση στον Χούμπελ και στην ΚΕΔ επειδή ανακοινώθηκε ότι «τελειώνουν» οι Φωτιάς (Πέλλας), Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φίλος (Βοιωτίας), οι οποίοι αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0.
Οι ρέφερι φαίνεται ότι έχουν χάσει το μέτρο. Λες και είναι κακό να τιμωρούνται ή να αποπέμπονται συνάδελφοί τους για κραυγαλέα λάθη, σα να έχουν πάρει σπίτι τους τις σφυρίχτρες και τις σημαίες τους. Θεωρούν ότι οι αρμόδιοι έχουν άρει «ουσιαστικά την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη σας προς τα πρόσωπά μας, μειώνοντάς μας ως προσωπικότητες και  καταδεικνύοντάς μας εμμέσως ως τους πλέον υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Ακόμη αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «δεν δεχόμαστε όμως αγαπητοί κύριοι-συνάδερφοι την δημόσια διαπόμπευσή μας, τη μείωση της προσωπικότητας μας και τη στοχοποίησή μας, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση, πόσο μάλλον από τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA κ. Χούμπελ αλλά και από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας». Που είναι το περίεργο δηλαδή; Εχουν καταλάβει ότι εξαιτίας της διαιτησίας έχει αλλοιωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος;
Από αυτά γίνεται αντιληπτό ότι οι ρέφερι και οι βοηθοί είναι εκτός πραγματικότητας. Αν ρωτήσουν τους φιλάθλους, θα αντιληφθούν ότι ξεφτίλισαν το VAR, ξεφτίλισαν και τη διαιτησία. Σα να μην έφτανε αυτό, με την τελευταία επιστολή τους ζητάνε και τα ρέστα! Ας βγουν από τη... γυάλα της «εξυγίανσης», ας κοιτάξουν τι έχουν κάνει.
Οι ρέφερι αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι δεν δέχονται κριτική, δεν δέχονται ούτε τιμωρίες. Μπορεί και να έχουν πανικοβληθεί, επειδή στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορεί πως αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες. Συμπέρασμα: Μόνο από τον βορρά και από την πλευρά των ρέφερι κάνουν επίθεση στον Χούμπελ!